Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi előtt nehezen ettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi előtt nehezen ettem, valami gyors megoldás?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen volt ma céges kései ebéd nemrég, és finom volt nagyon a kaja, kicsit túlettem magam a vendéglőben. Nemsoká viszont randim lesz egy fiúval, lemondani nem akarom, viszont hazamenni már nincs időm előtte. Hoztam ma munkába randiruhát, meg persze sminkelek majd indulás előtt még egyet.

Nem tudom mi a terv, de lehet vele is étterembe mennénk, nem árulta el mit tervez csak talizunk egy adott helyen. Picit izgulok is ennek tetejébe. :) N25

2022. júl. 29. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Túlgondolod. Ha étterembe akarna vinni, elmondod mi a helyzet, biztos megérti. Iszol egy kávét/üccsit/fröccsöt v eszel egy fagyit aztán kész.

Jó randit:)

2022. júl. 29. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja. Mivel nem volt előre megbeszélve semmi, ezért tuti több opció van a srác fejeben
2022. júl. 29. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak egy kólát kérsz?!
2022. júl. 29. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem értjük, mi a baj.

Hogy csak feküdni bírsz? Hasmenésed lett? Fingani fogsz?

Büdös lett a szád? így nehéz megoldani

2022. júl. 29. 20:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Úristen de bunkó vagy. Miért fingottam volna? Nem ezt írtam, csak hogy nehezet ettem és fáj a hasam.
2022. júl. 29. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Úgy kell azt! Szarásig enni magad randi előtt. Váltóruhát jó hogy viszel magaddal! Amúgy a koffein csak jobban megpörgeti az anyagcserét, nem érdemes nagy zabálás után inni, mert ott lesznek igazán nagy meglepetések.

[link]

2022. júl. 30. 01:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem direkt ettem magam túl, csak tényleg ízletes volt a kaja. Nem hittem volna hogy megfekszi a gyomrom. A váltóruhát úgy értettem, hogy előre készültem, mivel tudtam nem lesz időm meló után hazamenni ezért vittem egy "randiruhát".
2022. júl. 30. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
46%

5 - Miért bunkózod le a hozzászólót?

Egyébként nem is írtad, hogy fáj a hasad.

2022. júl. 30. 16:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert bunkó kommentet irt azért. Hát lehet nem írtam, hogy fáj a hasam, de a kontextusból ki lehetett találni...
2022. júl. 30. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Bár későn írok választ, de a mentolos rágó segíthet ilyenkor. Nekem valahogy mindig felszívódik tőle a kaja, élesebb leszek. Akkor is szokott segíteni, ha hányingerem van.
2022. júl. 30. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!