Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti randiznátok olyan fiúval akinek aputeste van?

Figyelt kérdés
Nem nagyon durva apputestre gondolok, hanem akinek éppen van egy kis felesleg a pocakján, meg a cicijén. Pólóban szinte nem is látszik.

2022. júl. 25. 16:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem igazán.
2022. júl. 25. 16:37
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Sokan igen sokan nem. Nem vagyunk egyformák. Az én páromnak is van egy kis pocakja. Nem zavar mert azeretem. De ez fordítva is igaz. Rengeteg molett lánynak van vékony izmos pasija.
2022. júl. 25. 16:41
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2022. júl. 25. 16:46
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Persze, én sem vagyok egy insta modell.
2022. júl. 25. 16:58
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem, sajnos számomra nem vonzó
2022. júl. 25. 17:01
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Majd 30-40 éves korom felett átgondolom. Most nem.
2022. júl. 25. 17:15
 7/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem, nekem sem vonzó. Én vékony vagyok és jó az alakom, jobban szeretem a vékonyabb, picit izmos pasikat. Számomra a lapos has vonzó, a pocak nagyon nem (a hájas mell még kevésbé).

De a jó hír, hogy mozgással le tud jönni. Illetve vannak lányok, akiknek bejön. Bár azok a barátnőim, akik szeretik a mackós alkatot, kicsit teltebbek maguk is, és az izmos mackósat találják vonzónak, aki fel tudja őket kapni, tehát nem csak hájas, hanem izmos, vastag a karja is.

2022. júl. 25. 17:19
 8/18 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar az ilyesmi, mondjuk mostani partnerem mellett nem is kell ilyenen gondolkodnom.
2022. júl. 25. 17:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem akartam kifejezetten. De megfogott a belső értékeivel és imádom 😊

Ő aggódott is, hogy majd a strandon cikinek érzem. Megmondtam neki, hogy pont nem érdekel más véleménye 🙂

2022. júl. 25. 17:25
 10/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha egy nő szerelmes akkor semmi nem érdekli. Sajnos az se hogy egy bunkó idegbeteg állat a párja. Ilyenek pláne nem fogják. Sőt lehet benned pont az fog megtetszeni valakinek hogy ilyen vagy.
2022. júl. 25. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!