Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mindig komoly kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mindig komoly kapcsolatot kerestek?

Figyelt kérdés
Vagy csak egy bizonyos kor felett?
2022. júl. 25. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:

dehogy... és nem kor-, hanem élethelyzetfüggő, na meg persze a pasin is múlik (sok van akivel csak szexelni akarnak, de egyébként nem tudnak vele kapcsolatot elképzelni)

gyakorlatilag pont, mint férfiaknál

2022. júl. 25. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem álmodoztam szexkapcsolatokról már oviban sem.

Ezt múltkor is írtam.

2022. júl. 25. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Van amikor rosszul vagyok egy kapcsolat után egy újabb kapcsolat gondolatától is, ilyenkor komolytalanra vágyom.
2022. júl. 25. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mindig komoly kapcsolatot kerestem, de vannak olyan nők is, akik más beállítottságúak.
2022. júl. 25. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:

#2 "Soha nem álmodoztam szexkapcsolatokról már oviban sem.'

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

A nap mondata

2022. júl. 25. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, fiatalon is azt kerestem és soha nem is volt futó kalandom vagy ilyesmi. Olyan mondjuk volt, hogy bár komolynak indult, de közben kiderült, hogy annyira nem illünk össze és végül nem lett tartós.
2022. júl. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!