Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek ír 3hetente vagy havonta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek ír 3hetente vagy havonta?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot,akivel az ismerkedestol kezdve az első csókig minden jó volt.Erdeklodo volt,elhivott mindenfele,ugyereztem megkedvelt.

Egy adandó alkalommal lefekudtunk,utána igazából minden más jött magától.Megismertem a szüleit,pár barátját és más családtagját.

Sosem úgy mutatott be,mintha a barátnője lennék.

El kellett mennie máshová dolgozni,utána már alig láttam.

Írtunk sokat

De elkezdett máshogy viselkedni

Toxikus ,manipulativ lett.

Nem érdekeltem.Csak magáról beszélt.Ha valami nem úgy volt ahogy ő akarta állandóan bűntudatot akart bennem ébreszteni,ha valami fájt,még jobban rá tett egy lapáttal,próbált feltekennye tenni

Én tiszta lappal játszottam

Megmondtam neki hogy nekem ez így nem jó,erre.q válasz hogy ő sosem ígért szerelmet,de előtte meg áradozott arról hogy szeret.

Mindent meg tett a kapcsolatert

Utána meg ennyi?

Mondtam neki hagyjuk akkor igy egymást

Elkezdett írogatni

Hogy nem feltétlen kell rosszban lennünk

Utána szinte 3-4hetente eszébe jutok,és ír mindig.

Nem írok neki,csak azt nem értem,hogy mi a francnak írogat?

Annyi barátja van, gondolom esténként sincs egyedül.

Miért egy olyan embert kell bántani,aki csak szeretetre vágyik?

2022. júl. 25. 02:10
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Megváltozott életkörülmény, amit leírtál meg kihoz egy olyan kommunikációt, ami senkinek sem jó.

Gondolom néha érdeklődik hogy mi van feléd.

Őmm azért ebben nem látom azt a nagy bántást, vagy ha igen akkor a lakosság 99%-a bántva volt már.

2022. júl. 25. 03:23
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Hülyének néz, irányíthatónak. Azok akik másokat kihasználnak, persze hogy gyűjtik maguk köré a gyenge embereket, hogy bármikor leszedjék őket a polcról ha kell valami. Pl. téged megdugni.
2022. júl. 25. 05:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tud úgy hülyének nézni,hogy még csak vissza se írok
2022. júl. 25. 05:36
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Megkapott egyszer. Ennyi elég volt neki. Azért irogat továbbra is, hogy hátha meg párszor összefekszetek. Ennyi és nem több.
2022. júl. 25. 06:01
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Talonban tart arra az esetre, ha nem lenne épp más. Vedd fel a nyúlcipőt és no contact.
2022. aug. 2. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!