Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neka kérdése:

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

5 éve élek párkapcsolatban, együtt élünk, 23 vagyok. kb.1,5 hónapja jött egy új srác a munkahelyemre, egyidős velem, neki is van párja.

Egyfolytában rá gondolok.... Egyébként nagyon jóban vagyunk, csakhát mostmár rajta is észrevettem, hogy ennek nem lesz jó vége. De ő is nagyon jó ember, tudom, nem akarja megcsalni a barátnőjét és én sem a páromat, de egész egyszerűen teljesen kész vagyok ettől az egésztől. Annyira vonzódom hozzá, tán nem vagyok szerelmes? Kérlek segítsetek okos tanácsokkal!

2010. szept. 21. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy? :D Ha szabad kérdeznem.
2010. szept. 21. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Neked kell érezned, hogy ez szerelem, vagy "csupán" szexuális vonzalom. És mi a helyzet a pároddal? Hozzá is vonzódsz? Van még láng? Esetleg az új kapcsolat izgalma hoz lázba? Jó lenne magadban tisztázni ezeket a kérdéseket, hogy tovább tudj lépni, hogy mit is szeretnél valójában.
2010. szept. 21. 21:42
 3/7 Holdtündér ***** válasza:

Lehet hogy csak vonzalom. Nekem is volt ilyen anno, de megmaradtam inkább az akkori pasim mellett és el is múlt a másik iránti vonzalom.

Csak ugye te sűrűn találkozol vele... Huhh, hát nem irigyellek. Mindenesetre nagyon el kell gondolkodnod hogy mi ez.

2010. szept. 21. 21:59
 4/7 kkzz ***** válasza:
5 év hosszú idő, és nem véletlenül lehettek együtt a pároddal még mindig. Én nem hagynám veszni egy ilyen komoly kapcsolatom egy "fellángolás" miatt, ami TELJESEN bizonytalan. Foglalkozz sokat a pároddal, "testileg-lelkileg" egyaránt, és minden rendben lesz.
2010. szept. 21. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:

És ismét munkahelyi vonzalom.. ezekkel az a baj (tapasztalat) hogy sajnos elmúlik a varázsa, amint egy pár lesztek.

Az ember a munkatársaival sokkal több időt tölt, mint a családjával.Megbeszélik minden kisebb/nagyobb gondjaikat, vonzódnak egymáshoz..nem túl egészséges, de sajnos ma már általános.

Aztán ha összejöttök, akkor jön a nagy ledöbbenés, nem csak otthon, hanem a munkahelyen is állandóan együtt: napi 24 órát a pároddal tölteni nem működőképes hosszútávon.

Én a helyedben nem esnék bele ebbe a csapdába!

2010. szept. 22. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem pesti vagy véletlenül? Nemrég hallottam valami ilyesmit a baráti körömben. :D
2010. szept. 22. 13:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Átgondoltam a dolgokat és biztosan nem adnék fel semmit a mostani életemből. Megpróbálok távolságot tartani és nem ilyesmikre gondolni, hanem inkább arra, hogy tudnám még teljesebbé tenni a mostani kapcsolatomat.

Egyébként igen, pesti vagyok.

2010. szept. 22. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!