Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
5 éve élek párkapcsolatban, együtt élünk, 23 vagyok. kb.1,5 hónapja jött egy új srác a munkahelyemre, egyidős velem, neki is van párja.
Egyfolytában rá gondolok.... Egyébként nagyon jóban vagyunk, csakhát mostmár rajta is észrevettem, hogy ennek nem lesz jó vége. De ő is nagyon jó ember, tudom, nem akarja megcsalni a barátnőjét és én sem a páromat, de egész egyszerűen teljesen kész vagyok ettől az egésztől. Annyira vonzódom hozzá, tán nem vagyok szerelmes? Kérlek segítsetek okos tanácsokkal!

Lehet hogy csak vonzalom. Nekem is volt ilyen anno, de megmaradtam inkább az akkori pasim mellett és el is múlt a másik iránti vonzalom.
Csak ugye te sűrűn találkozol vele... Huhh, hát nem irigyellek. Mindenesetre nagyon el kell gondolkodnod hogy mi ez.

És ismét munkahelyi vonzalom.. ezekkel az a baj (tapasztalat) hogy sajnos elmúlik a varázsa, amint egy pár lesztek.
Az ember a munkatársaival sokkal több időt tölt, mint a családjával.Megbeszélik minden kisebb/nagyobb gondjaikat, vonzódnak egymáshoz..nem túl egészséges, de sajnos ma már általános.
Aztán ha összejöttök, akkor jön a nagy ledöbbenés, nem csak otthon, hanem a munkahelyen is állandóan együtt: napi 24 órát a pároddal tölteni nem működőképes hosszútávon.
Én a helyedben nem esnék bele ebbe a csapdába!

Köszönöm a hasznos válaszokat!
Átgondoltam a dolgokat és biztosan nem adnék fel semmit a mostani életemből. Megpróbálok távolságot tartani és nem ilyesmikre gondolni, hanem inkább arra, hogy tudnám még teljesebbé tenni a mostani kapcsolatomat.
Egyébként igen, pesti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!