Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 évesen hol lehet ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen hol lehet ismerkedni normális lányokkal? Sulit, diszkót ne írjátok. És légyszíves hanyagoljuk a nem építő jellegű válaszokat. Kösz

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Általában keresztény sulikban XD

Ha Budapesti vagy akkor kiemelem a Szent Margitot és a Fasort!

De amúgy a könyvtárba is összeszedhetsz néhány NORMÁLIS lányt. Mármint ha érdekel én (csaj vok) meg a barátnőm a könyvtárakba lógunk, mert az egyikbe nagyon jól néz ki a könyvtáros XD

Minket megtalálsz!

2010. szept. 23. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Énis normális feleséget keresek.

Pistabácsi.

63/F

2010. szept. 23. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
miért van az, hogy sokan nem írják helyesen azt, hogy -ban -ben, hanem helyette -ba -be-t használnak?? Ha már könyvtárba jártok (ide -ba kell), akkor nem ártana kicsi tudást is magatokba engednetek.
2010. szept. 24. 02:10
 14/15 anonim ***** válasza:

én nem vok normális fiú.. ugyan akkor azért én is keresek csajt...

azért nem vok normális.. mivel nem úgy mint a magyar pasi átlag... nem plázacicákal járok..nem rúgok be minden héten nem cigizem , nem ku*rtam meg és nem is fogom végig ****ni a fél várost nem nézek ki ugy min 1 b*uzi nem lóg a seggemen a gatya ...élem az életem aktívan sportolok emellet még gitározom(elektromos gitár^-^) is és hűséges vagyok ahhoz akibe 1 szer beleszerettem>_> pedig csak egy olyan csajra vágyom aki hűséges és tiszta szívből tud szeretni csak vagy nincs ebben az országban vagy pedig én nem találom meg><!!! és azért nem nézek ki rosszul sem><'!

nah aki megakar ismerni egy ilyen nem "normális" pasival az dobjon privit.akinek meg nem tetszik hogy ilyen vagyok hát ez van:P

18/f

2010. szept. 24. 06:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Minden normális lány aki normális fiút keres irjon!

12/F

2010. szept. 29. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!