Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen hol lehet ismerkedni normális lányokkal? Sulit, diszkót ne írjátok. És légyszíves hanyagoljuk a nem építő jellegű válaszokat. Kösz
Általában keresztény sulikban XD
Ha Budapesti vagy akkor kiemelem a Szent Margitot és a Fasort!
De amúgy a könyvtárba is összeszedhetsz néhány NORMÁLIS lányt. Mármint ha érdekel én (csaj vok) meg a barátnőm a könyvtárakba lógunk, mert az egyikbe nagyon jól néz ki a könyvtáros XD
Minket megtalálsz!
Énis normális feleséget keresek.
Pistabácsi.
63/F
én nem vok normális fiú.. ugyan akkor azért én is keresek csajt...
azért nem vok normális.. mivel nem úgy mint a magyar pasi átlag... nem plázacicákal járok..nem rúgok be minden héten nem cigizem , nem ku*rtam meg és nem is fogom végig ****ni a fél várost nem nézek ki ugy min 1 b*uzi nem lóg a seggemen a gatya ...élem az életem aktívan sportolok emellet még gitározom(elektromos gitár^-^) is és hűséges vagyok ahhoz akibe 1 szer beleszerettem>_> pedig csak egy olyan csajra vágyom aki hűséges és tiszta szívből tud szeretni csak vagy nincs ebben az országban vagy pedig én nem találom meg><!!! és azért nem nézek ki rosszul sem><'!
nah aki megakar ismerni egy ilyen nem "normális" pasival az dobjon privit.akinek meg nem tetszik hogy ilyen vagyok hát ez van:P
18/f
Minden normális lány aki normális fiút keres irjon!
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!