Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdeményezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Van egy férfi (35-40 körüli), évente 1-2 alkalommal találkozunk nagy összejöveteleken (közös társaság), de egy sziánál többet még nem beszéltünk egymással. Viszont észrevettem, hogy felkeltettem az érdeklődését, tudja ki vagyok, néha összeakad a tekintetünk. Nos, ő még valószínű úgy tudja, van párom, mivel régebben többször a párommal jelentem meg az ilyen összejöveteleken (nem mindig). Én még mikor foglalt voltam, bejelöltem Facebookon ismerősnek (ami nem furcsa, mert mindenki mindenkit ebben a társaságban). FB-on nincs róla semmi, 1-2 régebbi fotó, de évek óta nem osztott meg semmit, DE az én FB sztorijaimat nézi rendszeresen elsők között. Mindenesetre facen nincs ürügyem beszélgetés kezdeményezni. Személyesen pedig évi 1-2 találkozás elég kevés, ezért a következő összejövetelen jó lenne olyat lépni, aminek utána lehet folytatása. Mit tehetnék ennek érdekében? Első körben gondolom szemezés, mosolygás, aztán?
2022. júl. 18. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt sem tudod, hogy neki van e párja!?
2022. júl. 18. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, milyen jellegű rendezvény, hol, hogyan zajlik, de egy közös társaságban senkihez nem „gyanús” odamenni beszélgetni, még ha őt nem is ismered jóformán. Kérdezel, mondasz valamit az adott körülményeknek megfelelően, aztán majd alakul. Ha összejön egy hosszabb beszélgetés, akkor meg lehet úgy alakítani a csevegést, hogy kiderüljön számára, már nem vagy kapcsolatban.
2022. júl. 18. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Komolyan, mit akarsz tőle, ha évente 1-2x találkoznál vele?

Első évben 2 randi, következőben esetleg szex, majd harmadikban viszed a babucit bemutatni? :DDD

2022. júl. 18. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hármas, szerintem nagyon félreérted:-) Nyilván, ha összejönne vmi egy következő rendezvényen, akkor tudnának utána társaság nélkül is találkozgatni. Nem mindenki akar Facebookon kezdeményezni, így meg az esetleges összefutásokra lehet csak hagyatkozni. Erre írta, hogy az évi 1-2.
2022. júl. 18. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek én is nézem a történeteit, mert sokszor érdekes dolgokat oszt meg, de ez nem jelent semmit. Legutóbbi barátnőmnek pl egyetlen történetét sem néztem meg, sem mielőtt összejöttünk, sem mikor együtt voltunk.

Az sem biztos, hogy "felkeltetted az érdeklődését", csak mivel tetszik, szeretnéd belemagyarázni, hogy így van. Ezt nem rosszból mondom, én is ezt cisnálom, meg kb mindenki :D

Legközelebb menj oda hozzá, és beszélgess vele, keresd a társaságát. Mivel eddig ezt nem tetted, ezért ez tuti fel fog neki tűnni. Beszélgetés közben pedig úgyis érezni fogod, hogy valós-e az érdeklődés. Innentől meg már vagy ő ír, vagy neked lesz indokod fb-on ráírni, hogy folytassátok a dumálást. Ennyi.

2022. júl. 19. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

A történetek még mindig sorban jönnek, szóval nem jelent semmit. Ahogy a megosztások hiánya sem. Attól, hogy nem látod a posztjait, posztolhat, csak nem vagy a célközönségben.

Ha annyira érdekelnéd, mint ahogy leírod, rég lépett volna. Szóval, ha akarsz valamit, beszélsz vele és annyi.

2022. júl. 19. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Amit írtál kezdeményezésként, az beválhat.

Utána léphetne ő. Ha nem lép, akkor igyekezz sokat a látókörében lenni, hallja az enyhe kacagásod, nézz gyakran feléje.

Ha ezek után sem veszi a lapot, akkor már lehet valakije.

2022. júl. 21. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem hiszem, hogy érdekled, ha amúgy hozzád se szól. Attól, hogy valaki foglalt, simán lehet kommunikálni vele egy társaságban.
2022. júl. 23. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!