Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi időbe telik megszeretnetek egy fiút?
Könnyen lehet olyan fiút taláni akivel minimum egy évig jól működik a kaocsoalt?
Szakítás az mennyi időbe szokott telni?
Sráctol függ csak.
Ha van aki tetszik azonnal bele tudok szeretni, es ha ő is szeret, hű, jól működünk együtt akkor nincsenek határok, hogy meddig jarunk.
Ha viszont csak szexre vesz nem kellek neki szerethetek én akárkit akkor se jelentek neki többet
Szakítás sokáig tart mire leválok.
Először kaocsolatmentésen vagyok, a csalódás feldolgozásán, reményeken, figyelem a másik akaratát, hogy tenne e értünk vagy kiszáll, harcolok küzdök, lassan feladom ha a másikról minden lepattan, egy idő múlva a hidegsége közömbössege lesz az ami segít a szerelemből a kijózanodasban, átváltok racionalis gondolkodasra, belátom hogy minden harc értelmetlen, ezzel párhuzamban múlnak az érzelmek, átfordulok abba hogy már én sem akarom de ilyenkor húzna még a szívem vissza, aztán eljutok a teljes racionalizmos nagynehezen hogy NEM folytatom, befejeztem.
Es erre keresek akkor megoldásokat hogy le tudjam zárni ilyenkor jön jol egy másik helyes vagy nála jobb pasi aki nagyban megkönnyíti ha szeretettel törődéssel áll hozzám nemcsak szexre hajt.
2.vagyok
De persze vannaknesetek amikor nincs másik pasi, és akkor is lezárom ha belehalok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!