Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? 26/F

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedem két lánnyal, randizni is voltam mindkettővel, az egyik nem annyira csinos (túlsúlyos, picit fiúsabb) viszont a személyisége lenyűgöző, nagyon passzolnánk. A másik lány viszont pont az ideálom kinézetre, vékony, hosszú hajú, pici smink stb de nem tudunk olyan jól elbeszélgetni, kevesebb a közös témánk. Szex még nem volt egyikkel sem. A ,,csúnyább’’ lány jóval érdeklődöbb, mint a csinos, viszont gondolom ez abból is adódik, hogy kevesebb udvarlója van. Mindkettő aranyos egyébként, de nehéz döntés. Ha nem lenne a másik lány külsőre az ideálom ennyire egyértelműen a ducit választanám, nem igazán érdekelne, hogy ő ilyen. Viszont így baromi nehéz a döntés.

Szerintetek melyiket válasszam?

2022. júl. 16. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Egyiket se.

Az elsővel legfeljebb barátok lehettek. Attól, hogy nálad működik a szex, mert a legtöbb pasinak elég a mechanikus ingerlés, neki nem biztos. Nagyon rossz, mikor rájössz, hogy a párod nem talál vonzónak, ezt pedig szex közben megjátszani elég nehéz. Egyszerűen másképp nézel rá, másképp érsz hozzá egy olyan nőhöz, akit szexinek látsz.

A másodiknak tényleg érdemes esélyt adni, de ha még mindig nem, akkor felejtős.

Amúgy ez a kérdés is remek példa, hogy az online társkeresők miért károsak. Mindenki azt hiszi, hogy korlátlan lehetősége van válogatni. Te is boldogan készülnél a második randira a duci csajjal, és örülnél neki, hogy passzol a személyisége, és remekül érezted magad. Idővel beleszeretsz, és minden plusz kilóval együtt kívánnád. Így meg az egyetlen, ami eszedbe jutna, hogy miért nem olyan szép, mint a másik. Ugyanez lesz a szép lánnyal. Ha csak vele randiztál volna, most örülnél, hogy az ideálod, és remélnéd, hogy idővel összecsiszolódtok. Így meg mindig az fog eszedbe jutni, hogy bezzeg a másikkal most milyen jót dumálnátok.

Egyik esetben se leszel boldog.

Úgyhogy egy jó tanács: egyszerre egy nővel randizz! Csak egyre koncentrálj!

2022. júl. 16. 14:14
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Egyikkel sem. Hiába vagy valakivel egy hullámhosszon, ha nem indít be és a strandon meg a szórakozóhelyen majd mindig a vékonyakra fogod csorgatni a nyálad.

A másik pedig életképtelen dolog lenne, ott max szex jöhet szóba. Egyébként jelenleg én is pont ilyen szituban vagyok: az egyik srác kegyetlenül jól néz ki, de nem vagyunk egy hullámhosszon. A másik is azért jó pasi, sportos, de nem annyira extrán jóképű, mint az első, viszont vele sokkal inkább megvan az összhang. Én ebben az esetben a másodikat fogom választani, mert oké, hogy egy fokkal kevésbé attraktív, de azért még így is jó pasi. Ha dagi lenne, akkor viszont hiába lenne meg az összhang, biztosan nem kívánnám szexuálisan. Te tudnál szexelni a duci lánnyal?

2022. júl. 16. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Találkozz egyelőre mindkettővel, aztán döntsd el.

A leírtak alapján én az elsőnek írottat választanám, mert jobban megérted megad vele, de az egyetlen találkozás még nem minden.

2022. júl. 16. 16:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Komolyat szeretnék nyilvánvalóan. A vékony lány ma nem is válaszolt, pedig elhívtam még egy randira. A ducit is, vele ma este már találkozom is. Nagyon várom:)

Beindít a duci lány is egyébként, ha nem tetszene nem próbálkoznék nála is, de a vékony lány meg 100%ra az álom nőm kinézetre.

2022. júl. 16. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Ne a szépségét értékeld (igaz, nem elhanyagolható, de mulandó), hanem azt, akivel jobban megérted magad.
2022. júl. 17. 07:33
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

@12

De nyilvánvalóan az extra jóképűvel is kefélsz párszor. :)

46 F, szűz

2022. júl. 18. 00:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen volt a második randi?
2022. júl. 20. 09:45
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon jó volt, azóta volt már harmadik is, ma jön a negyedik vele.

A másik lánnyal nem találkoztam azóta, viszont szó volt vele is róla, elméletileg hétvégén összefutunk.

2022. júl. 22. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!