Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder fizetős?
Figyelt kérdés
Ha valaki rám ír nem tudom megnyitni ès nem is látom hogy ki írt?2022. júl. 16. 02:10
1/10 anonim válasza:
Mint az állat! Tedd fel, és lapozni se tudsz, hogy ne tolná az orrodba, az ilyen-olyan előfizetést. Szinte semmit nem lehet tőle csinálni, pedig csak a tartózkodási helyemet akartam átírni, de még azt se lehetett az előfizetési ablakuk miatt.
2/10 anonim válasza:
Dehogy az. 3 évig díjmentesen használtam, exem és párom is ott ismertem meg.
Csak a balfaszok fizetnek elő rá, de azokon az sem segít
3/10 anonim válasza:
#2 Belenéztél most is, vagy már nem mersz? 🙂
4/10 anonim válasza:
Van elég barátom, aki használja helyettem is. Nem nem merek belenézni apa, nincs rá szükségem, ha nem lett volna világos abból h van párom. Nagy különbség.
5/10 anonim válasza:
#4 Pont ezért kérdeztem, mert én ugyan nem használtam, de most kiváncsiságból feltettem, és folyamatosan tolta a képembe az ilyen-olyan előfizetéseket, pedig még csak a beálításaimat akartam szerkeszteni. Pár év alatt is sokat tud változni. Azt tudom, hogy 5-6 éve voltam ezelőtt a badoon, de azóta olyan szinten pénéhessé tették. Ennél csak a randivonal rosszabb, ott hiába írsz rá valakire, nem is tud neked válaszolni, meg ha valami über prémium előfizetésed van. Szóval ebből gondolom, hogy lehet a tinder a te idődben még lazább volt, de már abba is lehet pumpálni az ezreseket ahogy látom.
6/10 anonim válasza:
2es..Én Tinderezek.Valamelyik félnek elő kell fizetni, mert különben nem látja, kik lájkolta, így írni sem tud neki. Tehát ha én likeolok valakit, de az nem fizet elő, akkor nem fog engem látni, csak azt, hogy vakaki likeolta, tehát fizetés nélkül a képeket tudod nézegetelni ugyan és likeokatbis tudsz külden,li, de ha a másik nem fizetett elő, akkor sose lesz match.
7/10 anonim válasza:
Lehet fizetni, de anélkül is elég jól használható. Ha valaki likeol, akkor az üzeneteknél írja, hogy xy likeol, fizess elő, hogy matcheljetek, meg ott van egy homályos kép. De ha pl. bezárod és újra megnyitod az alkalmazást vagy ha nem húzogatsz egy ideig, akkor általában másodiknak bead egy olyat, aki likeolt, név meg a kép színe alapján meg lehet tudni, hogy ő az. Nekem szinte az összes matchem így jött össze.
8/10 anonim válasza:
7es...az úgy nagy kínlódás, meg nem is mindig adja be..ha pl. 10 like érkezik,akkor mind a 10et nem dobja ki a nézegető
9/10 anonim válasza:
2-es de nagy képű! Sajnálom hogy az olyanra mint ő azokra buknak a mai lányok! Aki normális le sem tojják. Normális kérdésre lenézően válaszolni kedves 2-es neked hogy a francba lehet exed meg párod is? Látsik a mostani lányok kikre buknak, nem az olyan normális megmondó emberekre mint én. Amúgy ha a tinder adotta lehetőségeket kiakarod használni akkor elő kell fizetni, bár nem tudom te mikor használtad 5-10 éve? Akkor lehet még normálisabbak voltak az emberek és előfizetés nélkül is lehetett normálisan ismerkedni, nem voltak a nők lusták és hatalmas férfi többlet sem mint manapság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!