Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nőként bókolok neki, azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőként bókolok neki, azzal elrontom?

Figyelt kérdés

Egy olyan sráccal van kialakulóban akibe nagyon beleszerettem. És tetőtől talpig minden tetszik rajta, de úgy érzem néha túlzásba esek azzal kapcsolatban, ahogy a külsejét dicsérem.

Nem tudom jól érzékelem mintha kellemetlen lenne neki mert ilyenkor megreked a beszélgetés. Vagy lehet, csak zavarba jön?

Nem kell félreérteni nem az van hogy folyton bókolok neki, csak megjegyzem ha jól áll neki valamilyen ruhadarab, vagy ha finom illata van... Nehéz megállni mert tényleg oda vagyok érte. Most legutóbb pl ő dicsérte meg a popsimat, és mondtam hogy az övé is nagyon jó. De nem tudom, lehet nőként nem kéne ilyeneket mondanom...

Nektek mi a tapasztalatotok?

2022. júl. 15. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%

A pasidat nyeregbe teszed ezzel, idővel te leszel az alárendelt. Ezt a mondatot nyomtasd ki, és majd vedd elő. Én férfiként szerettem ha egy nőt meg kell hódítani, szerettem udvarolni. Amelyik nő rajongott értem, az rövid időn belül kiölte bennem ezeket, és kb. itt véget is ért az érdeklődésem. Persze vannak olyanok is, akiket magasztalni kell, rajongjanak értük a nők, de ők sem nézik sokba ezeket a lányokat, sőt könnyen előjön a pasinak a nárcisztikus énje.

Lehet egy férfit dicsérni de módjával, ez egy kölcsönös játék. Sajnos ha egy nő rajong a pasiért, akkor a szexben is és az élet összes területén alárendeli magát. Idővel a pasi biztonságba érzi magát, és el kezd külsőst keresni, ahol megint férfi tud lenni.

Soha ne 18 éves meg 22 éves lányokat kérdezz erről, hanem tapasztalt férfiakat. A rajongás mégis miről szól? Lehúztál mellette 15 évet és bizonyított mindenben? Azt sem tudod ki a másik, de már az elején az összes puskaporodat ellövöd.

Amit te érzel, az a maximális szexuális vonzalom, de félek hogy ennél nem is lesz több. Főleg ha majd érzed azokat a dolgokat, amikről feljebb beszéltem.

2022. júl. 15. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!