Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy aranyos lánnyal?
Hát neked utolsó még nem is való pasi.
Mert akit igazán szeretsz annál nem mondod,hogy a Szerelem egy póráz...mert hogyha szereted meg ő is téged akkor együtt mentek moziba,sétálni vagy ákárhova vagy meg mondod neki hogy most a csajokkal akarsz menni...
Az írásodból pedig egyértelműen kiderül hogy nem fogod még fel mi is az hogy van valakid.
15 éves vagy. Én elhiszem, h nagyon vágysz már valaire. De szerintem kár még ezen így agyalni.
Megoldás? Légy nyitott, barátkozó, keresd a lányok társaságát a suliban. Beszélgess velük, mutasd meg nekik milyen vagy, azt7án majd meg tetszel az egyiknek. :)
Hidd el, nagyon sok korodbeli lány van így ezzel még.
Írj privit itt is akár valamelyiknak vagy többnek is. :)
Hátha. Drukkolok.
De tényleg van még időd. Képzeld csak el, én 18L vagyok, soha nem volt még barátom, és nem is csokolóztam olyan igazán. Na? Te vagy lemaradva?
Bár nem is hozzám kell viszonyítani, csak egy nyugtató példának hoztam fel. :)
Pedig én is nagyon nagyon vágyok már valakire, aki testi-lelki társ lenne, kényeztethetném, szerethetném. Csak kevés a pasi, aki manapság ezt megérdemelné, mert sajnos a legtöbbnek nincs igénye arra, h feltétlen szeretetet, megbecsülést, és tiszteletet kapjon, és képes is legyen ilyet adni.
Tisztelet persze a kivtelnek. Van itt ilyen pasi? Kíváncsi lennék.
18L
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:00
Nem úgy értettem, hanem úgy hogy egy tetsző fiúval lenne póráz, hiszen annyi helyes fiú van, de akivel megtalálod a közös hangot.... és jól mondod nekem egyenlőre nem való, hisz eddig még 1 normális fiúval se találkoztam. Majd valamikor...
Én is ilyen voltam mint te! És ha tudnád, mennyire megbántam, hogy olyan be$zari voltam! Menj oda a lányhoz aki tetszik, kezdj el vele beszélgetni! Tök mindegy, hogy miről, ha te is bejössz neki, azt észre fogod venni. Ne zárkózz be a saját kis világodba a gátlásaid mögé, hanem nyiss a lányok felé! Az első lépés a legnehezebb, odamenni és megszólítani, aztán mikor túl vagy rajta,majd kineveted magad, hogy milyen könnyű volt. Ez a félelem genetkialag belénk, férfiakba (bár te még csak kisfiú vagy) van kódolva, de mint minden félelem, ez is legyőzhető, ha eléggé akarod. Olyan ez, mint átsétálni az izzó parázson: a szíved zakatol, ver a víz, a belső hang azt mondja, üvölti, hogy NE menj! De neked csak arra kell koncentrálnod, hogy sikerülni fog, és átmész. Mikor túl vagy rajta rájössz, hogy nem volt nagy kunszt.
Szóval csatold fel a tökeidet és szerezz magadnak nőt, mert ha csak arra vársz, hogy magától lesz egy, akkor nagyot fogsz csalódni, de arra már jó sok éved oda lesz...
Szóval hajrá! ;)
Egyetértek előző hozzászólóval.
Hajrá !!
sikerült már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!