Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerkedni egy aranyos lánnyal?

Figyelt kérdés
15F. Úgy érzem, hogy nem lesz soha barátnőm, pedig nem vagyok balf*sz. És nagyon tudnák szerteni egy kedves, aranyos lányt. Nem volt még barátnőm és nem is csókolóztam még. Nagyon vágyok egy lány szeretetér. Mit tegyek?
2010. szept. 21. 14:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen én is így vagyok vele lassan 14/L :D. Jó lenne, de belegondolok, hogy: akkor már ugye nm igazán lehetne "nézelődni" meg a barátnőkkel szórakozni, a járás szerintem olyasmi, mint a póráz. Én úgy vagyok vele, ha majd találok valakit akit szeretek lehet rólla szó, de olyantól nem akarok semmit, aki csak helyes, mert ha látok egy másik helyes fiú és bejövök neki, azzal is összejövök és minden hónapba lehetne új barátom :D Így tehát igazán semmi értelme nem lenne, de jó lenne ha lenne egy "olyan". :)
2010. szept. 24. 14:49
 12/19 anonim válasza:

Hát neked utolsó még nem is való pasi.

Mert akit igazán szeretsz annál nem mondod,hogy a Szerelem egy póráz...mert hogyha szereted meg ő is téged akkor együtt mentek moziba,sétálni vagy ákárhova vagy meg mondod neki hogy most a csajokkal akarsz menni...

Az írásodból pedig egyértelműen kiderül hogy nem fogod még fel mi is az hogy van valakid.

2010. szept. 24. 15:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Én szeretlek 18/F
2010. szept. 24. 15:06
 14/19 anonim ***** válasza:

15 éves vagy. Én elhiszem, h nagyon vágysz már valaire. De szerintem kár még ezen így agyalni.

Megoldás? Légy nyitott, barátkozó, keresd a lányok társaságát a suliban. Beszélgess velük, mutasd meg nekik milyen vagy, azt7án majd meg tetszel az egyiknek. :)

Hidd el, nagyon sok korodbeli lány van így ezzel még.

Írj privit itt is akár valamelyiknak vagy többnek is. :)

Hátha. Drukkolok.

De tényleg van még időd. Képzeld csak el, én 18L vagyok, soha nem volt még barátom, és nem is csokolóztam olyan igazán. Na? Te vagy lemaradva?

Bár nem is hozzám kell viszonyítani, csak egy nyugtató példának hoztam fel. :)

Pedig én is nagyon nagyon vágyok már valakire, aki testi-lelki társ lenne, kényeztethetném, szerethetném. Csak kevés a pasi, aki manapság ezt megérdemelné, mert sajnos a legtöbbnek nincs igénye arra, h feltétlen szeretetet, megbecsülést, és tiszteletet kapjon, és képes is legyen ilyet adni.

Tisztelet persze a kivtelnek. Van itt ilyen pasi? Kíváncsi lennék.

18L

2010. szept. 24. 15:17
 15/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:00

Nem úgy értettem, hanem úgy hogy egy tetsző fiúval lenne póráz, hiszen annyi helyes fiú van, de akivel megtalálod a közös hangot.... és jól mondod nekem egyenlőre nem való, hisz eddig még 1 normális fiúval se találkoztam. Majd valamikor...

2010. szept. 24. 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy teljesen igazad van!! Én eddig csak azt látta, hogy a fiúk hogyan szÍvatják a lányokat, mivel mindegyikkel jó barátok vagyunk, de amikor látom miket csinálnak, úgy utálom őket. Egy ideig szerelmem meg minden aztán pedig minden félét kitalálnak a lányról, Egy olyan fiút ismerek aki igazán szeret egy lányt, azt a fiút meg sajnálom hiszen a csaj le se ...... Mindíg hívja mindehova, kedves vele, de hát ez van.
2010. szept. 24. 15:33
 17/19 nightingale válasza:
Először is tanulj meg magyarul, azt szeretik a lányok. tudNÉK, szeretetÉRE. A többi majd jön.
2010. szept. 24. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam mint te! És ha tudnád, mennyire megbántam, hogy olyan be$zari voltam! Menj oda a lányhoz aki tetszik, kezdj el vele beszélgetni! Tök mindegy, hogy miről, ha te is bejössz neki, azt észre fogod venni. Ne zárkózz be a saját kis világodba a gátlásaid mögé, hanem nyiss a lányok felé! Az első lépés a legnehezebb, odamenni és megszólítani, aztán mikor túl vagy rajta,majd kineveted magad, hogy milyen könnyű volt. Ez a félelem genetkialag belénk, férfiakba (bár te még csak kisfiú vagy) van kódolva, de mint minden félelem, ez is legyőzhető, ha eléggé akarod. Olyan ez, mint átsétálni az izzó parázson: a szíved zakatol, ver a víz, a belső hang azt mondja, üvölti, hogy NE menj! De neked csak arra kell koncentrálnod, hogy sikerülni fog, és átmész. Mikor túl vagy rajta rájössz, hogy nem volt nagy kunszt.

Szóval csatold fel a tökeidet és szerezz magadnak nőt, mert ha csak arra vársz, hogy magától lesz egy, akkor nagyot fogsz csalódni, de arra már jó sok éved oda lesz...

Szóval hajrá! ;)

2010. szept. 24. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek előző hozzászólóval.

Hajrá !!

sikerült már?

2010. okt. 31. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!