Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy aranyos lánnyal?
Figyelt kérdés
15F. Úgy érzem, hogy nem lesz soha barátnőm, pedig nem vagyok balf*sz. És nagyon tudnák szerteni egy kedves, aranyos lányt. Nem volt még barátnőm és nem is csókolóztam még. Nagyon vágyok egy lány szeretetér. Mit tegyek?2010. szept. 21. 14:39
1/19 anonim válasza:
Erre a kérdésre senki nem tudja a válasz, iylen még egy emebrrel sem történt a világegyetem történetében hiszen mind a 7 milliárd élő ember 15 éves kora előtt megtalálta élete szerelmét.
2/19 anonim válasza:
15 vagyok és lány és ugyan ebben a gondban szenvedek mint Te.
3/19 Kamuuu válasza:
15 éves fiú vagyok és most rohadtul nem érdekel hogy van-e csajom vagy nem nem tudom miért olyan nagy gond aztán ha meg lesz barátnőd felteszed ide azt a kérdést hogy hogy mondjad meg neki hogy szakítani akarsz... 15 vagy előtted az egész világ ahogy előttem is még nincs mit semmit feladni.... majd össze szedsz suliba esetleg vagy 1-2 év múlva valaki biztos.
4/19 anonim válasza:
Szerintem írj egy levelet a második hozzászólónak.
Kezdésnek nem is rossz.
5/19 anonim válasza:
én is így vagyok vele hasonlóképpen,mint a második válaszoló 14/L
8/19 anonim válasza:
huh hát képzeljétek nekem sem volt még barátom pedig én vagyok a kommentelők közt a legidősebb !16! mégsem sírok, nem értem hogy 15 évesen miért keseregtek itt úgy csináltok mintha 18 évesen vége lenne az életeteknek.
még csak most fog kezdődni, szal ne keseregjetek.
L/16
9/19 A kérdező kommentje:
De nagyon jó érzés lenne ha lenne egy lány aki szeret
2010. szept. 24. 14:44
10/19 anonim válasza:
Én is ezzel küszködök :( csajok írjatok.
59F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!