Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted késő az ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted késő az ha valakinek 25 évesen jön össze először egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Rég óta ismeredem de csak most sikerült barátnőt találnom. Én egy kicsit későnek érzem mert sokan középsulis korukban túl vannak több lányon is. Nekem eddig valamiért nem akart összejönni.

Szerintetek is egy kicsit el vagyok késve?

2022. júl. 9. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Összejött, nem?

Akkor meg?

Ez nem valamiféle verseny...

2022. júl. 9. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, én 26 vagyok és most sincs. :D

Persze volt már, de hosszabb, tartalmas nem.

2022. júl. 9. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
és akkor mi van? van azt kész.
2022. júl. 9. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a baratnodnek okes, akkor ne aggodj miatta.

Én nem kezdenek olyannal mar, akinek nem volt meg kapcsolata, mert tapasztalatlan (nem a szexre gondolok), sajnos már ültettek így fel. Azt mondta és úgy is tűnt, hogy öt nem zavarja, de amint szerzett mellettem egy kis önbizalmat, azonnal lépett is le másokkal ismerkedni. Remelem, nálatok nem így lesz, sok sikert :)

24N

2022. júl. 9. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 Az pech. De ha a boltba véletlen veszel egy lejárt tejfölt sem döntesz úgy, hogy soha többé tejföl. :D

Bár önbizalomhiányos emberrel amúgy sem érdemes kezdeni, de én most nem erre akartam kilyukadni, hanem a tapasztalatlanságra.

2022. júl. 9. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, teljesen normálisnak tűnt, nem volt/tűnt önbizalom hiányosnak, de ettől meg lehetett az. Teljesen rendben volt emberileg, aztán olyan hirtelen szakított, mint a sicc. Azóta persze vissza próbálkozott, de nem érdekelt.

A mostani paromnak voltak kapcsolatai előttem, pár hónaposak az igaz, de voltak.

Szerintem kapcsolat szempontjából sokat számít, hogy volt tapasztalata, mert így könnyebben tudja eldonteni az ember, hogy mi az, amiben lehet és szabad kompromisszumot kötnie és mi az, amiben biztosan nem kellene. Illetve ennyi szr kapcsolat után a párom nagyon meg tud becsülni engem, amire egy tapasztalat nélküli ember nem feltétlen képes lévén, hogy nem ismeri, milyen amikor szr kapcsolatban van.

2022. júl. 10. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj haver, de lehet neked még most is kicsit korai. Nem ezen kattogj, menj és foglalkozz vele.
2022. júl. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!