Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondjam el, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjam el, hogy csak egy herém van?

Figyelt kérdés

A kerdes teljesen komoly, egy herecsavarodas kapcsán az egyiket elvesztettem még gyerekként. Esztétikailag van jelentosege, szervileg minden ugyanúgy működik.

Nem volt belőle soha problémám, inkább a futó kalandok híve voltam és ott be se jelentettem, szerintem a többségük eszre se vette. Viszont most alakulóban van egy komolyabb kapcsolat, már eléggé előrehaladott a dolog és benne van, hogy a következő randin megtörténik a dolog és úgy érzem, hogy neki illene szólnom előre, csak szimplán nem tudom, hogy ezt mikor is lenne alkalmas közölni

2022. júl. 9. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Normális csaj nem fog rajta fennakadni,nyugi.
2022. júl. 9. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ráérsz vele, nem kell jelentést tenni róla, mivel az ismerkedés szempontjából teljesen lényegtelen.

Hidd el!

30n

2022. júl. 9. 19:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem is félek, hogy fennakadna rajta, csak szeretném, hogy tudjon róla amire odajutunk.
2022. júl. 9. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
A másikat hazavihetted kulcstartónak vagy ilyesmi?
2022. júl. 9. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Vannak ám műgolyók is.
2022. júl. 9. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
ha mindkettő mű lenne csattognának miközben mész.
2022. júl. 9. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám, hogy ő vegye észre, amikor éppen ott kényeztet. Előtte igyekezz lerendezni egy nagy szexelést (de nehogy túlzásba vidd), hadd lássa, hogy mit tudsz így is. Amikor észreveszi és rákérdez, akkor mondd el őszintén, amit ide írtál és említsd meg, hogy ez nem befolyásolja a nemiséget, a nemi aktivitást, a gyereknemzést stb. Ha olyan, akkor megérti. Ha tovább áll - menjen. Lesz másik.
2022. júl. 9. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Férjemnek is egy van. De annyira nem csinált belőle ügyet,a bejelentéséből, hogy fogalmam sincs hogy mondta meg. Meg ebből látszik, én sem csináltam belőle ügyet.
2022. júl. 9. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!