Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, igazabol ferfiak velemenyere vagyok leginkabb kivancsi de barki akinek van otlete meghallgatom. Megismerkedtem valakivel nyaralas alkalmaval, neki tetszettem es kerte el a telefonszamom kozos ismerosokon keresztul. Talalkoztunk par alkalommal minden tok jol alakult. Megbeszeltuk egy ujabb talalkozot akkor mar az otthonomhoz kozol, 350 km re lakik tolem. Egyik este egy uzenetben annyit kerdeztem mi a terve 3 het mulvara. Majd ezt az uzenetet megnezte de tobbet nem adott valaszt. Mi lehet a gond?

2022. júl. 6. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelésem sem sincs mi lehet a gond :DDDD
2022. júl. 6. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
nem fog 350 kmt utazni egy nem biztos numeráért.
2022. júl. 6. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
42%

De szánalmas.."üzentem"...telefonon és szóban már derogál komolynak lenni?

Tehát, mi lehet a gond szerinted?

2022. júl. 6. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Letelt már a 3 hét?
2022. júl. 6. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!