Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez az első randihoz? Bővebben
Egy városban vagyunk, soha nem találkoztunk még, 3 hete beszélünk. Azt akarja, hogy én is és ő is bekapcsolja a netflixet, választunk egy közös filmet, nézzük és közbe messengeren megbeszéljük. Én csak pislogok. Mindketten felnőtt emberek vagyunk, ő 27 éves, én 25 lány. Csak nekem fura ez? Nem tudom megérteni ebbe mi a jó és miért nem találkozunk élőben?
Szóval megírtam, hogy kössz, de nekem egy így nem.
Nemrég megismerkedtem itt egy lánnyal ,vele így filmeztünk,de köztünk van pár ezer kilométer..de életem egyik legszebb élménye volt.
Nálatok valóban hülyeség.
Fuhhh, beteg egy világ...
Jól tetted, hogy lemondtad. Ha valamit sunnyog, akkor meg azért.
Sztem nincs ezzel semmi baj. Lehet kicsit bizalmatlanabb vagy még nem annyira látja benned a kapcsolati potenciált és tud jó program lenni megosztáson nézni és kibeszélni a filmet. Én adtam volna, de ha neked nem fekszik, az is oké.
26/F
Nekem mégis nagyon furi. És nem is Budapest szintű városban lakunk, hogy kéne 45 percet tömegközlekedni. 15 perc sétára van itt szinte minden.
Nekem is sunnyogásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!