Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha photofeeleren már 4 fotómma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha photofeeleren már 4 fotómmal is 3.0 alá taksáltak a 30 alatti nők akkor brutálisan szar pasi vagyok?

Figyelt kérdés

2.4-2.8 közöttre taksáltak.

F/31

2022. júl. 3. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Balázs!

Te átlagon felüli pasi vagy,már sokszor mondtuk neked.Ha te nem lennél itt az oldalon egy vákuum lenne ebben a kategóriában.

2022. júl. 3. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
#1: szerintem meg nélküle nagyságrendekkel jobb az oldal.
2022. júl. 3. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
#1: elárulnád, hogy mi olyan szenzációs abban, hogy évek óta tök ugyanazokat az unalmas kérdéseket teszi fel?
2022. júl. 3. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg valakinek számít, hogy egy idióta oldalon pár random idegen mit gondol?
2022. júl. 3. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
De legalább nem 0.
2022. júl. 3. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
lényeg, hogy görbül
2022. júl. 4. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ez a 2,4-2,8 körüli átlag csupán jóindulatú túlértékelés. A reális inkább az 1,4-1,8 lenne. Ha hozzávesszük azt hogy azért a fotók szépítenek rajtad egy kicsit, élőben még gázabb a helyzet akkor nyugodtan levonhatunk ebből még pár tizedet. Egy pasi megítélésénél számít a személyiség is, ha ezt is belevennénk az értékelésbe akkor már át is csusszannál a negatív tartományba.
2022. júl. 4. 04:18
 8/8 A kérdező kommentje:
sfd
2022. júl. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!