Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért nem szeretik/igé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem szeretik/igénylik azt hogy udvaroljon neki egy fiú?

Figyelt kérdés

Kb ismeretlenül is széttennék a lábukat az embernek. Kicsit fura, mert egy normális kapcsolatnak nem így kéne indulnia szerintem.

Miért nem igénylik azt hogy a fiút "udvaroljon" nekik pár hétig?

2022. júl. 3. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem őket nem igazán érdekli, hogy szerinted hogyan kéne indulnia egy normális kapcsolatnak :D

Vannak akik igénylik, nem is értem miből gondolod hogy nincsenek.

Akik meg egyből “szétteszik” azok fölött van egy pasi aki egyből beteszi. Ha nekik így jó, neked semmi közöd hozza.

2022. júl. 3. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hol, kikkel ismerkedsz , hány évesek ,milyen életszakaszban vannak, mik a céljai stb.

Nem mindenki adja magát könnyen

2022. júl. 3. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Nekem a mostani barátom 2 hónapig udvarolt mire összejöttünk. Nagyon is igényeltem, és jól esett. Randiztunk sokat, és nagyon romantikus volt.

1 éve vagyunk együtt.

18L

2022. júl. 3. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igény lenne rá! Csak a mai társadalom ilyen és egymáshoz igazodik a két nem.

Mellesleg kevés fefi képes már udvarolni.

Ha hamar megvan a nő egy kva, ha nem akkor meg egy prüd pcsha.

A jelenlegi párom az első olyan, akivel második randin szexeltünk már, ettől még most is udvarol és jól alakulnak a dolgok.

N 30

2022. júl. 3. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igénylik/igényeljük.
2022. júl. 3. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!