Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnál tervezni komoly kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnál tervezni komoly kapcsolatot egy dögös 22 éves nővel, aki már több helyen plasztikáztatta külsejét?

Figyelt kérdés

Szebb akart lenni (pedig már alapból jól nézett ki). Orrplasztikáról tudok, a többi csak meglátás, de jól észrevehető egy ajakfeltöltés, illetve gyanús, hogy a fenekét is feltöltette, mert edzéssel nehezen lehet ilyen karcsú alkathoz ennyire szép nagy kereket formálni. Mellimplantátumon sem lepődnék meg. De ez az egész nem annyira látványos, hogy egy műbabát látunk, hanem mérsékelt változtatások vannak rajta, nem mondanám ízléstelennek. Ha először találkozol vele, nem biztos hogy rájönnél. A nővére is ilyesmi.

A kérdés nem az, hogy lefeküdnél-e vele, mert az valószínűleg nem kérdés...

A kérdés itt az, hogy lehet-e, akarnál-e egy ilyen nővel komolyabb kapcsolatot, amelyik ennyit költ, tesz a külsejével? Vajon milyen belső értékei lehetnek, ha ennyit fókuszál a külső értékekre?

Egyébként szellemi dolgozó, a gazdasági diplomát most csinálja és legalább 3 nyelven folyékonyan beszél meg egy negyediket is tud félig meddig.

Az a baj, hogy ha beszél az ember vele, nehéz túljutni ezen a látványon és a belső értékeire figyelni, akár vannak neki, akár nincsenek. Vajon vannak?

#külső #változtatás #ajakfeltöltés #orrplasztika #pasztika #kozmetikai sebészet
2022. júl. 3. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%

#5 vagyok:

Az nem jelent semmit, hogy a nővére is ilyen. Vannak olyan családok, ahol anyuka és a lányai is k...kodásra/aranyásásra építik az életüket. Ha a nővérét is egy "szponzor" fizette, az red flag.

Ha gazadag apuka unatkozó lányai, akkor még lehet normális a csaj, max. az átlagtól felszínesebb, konzumidiótább. Minden más esetben kerülendő komoly kapcsolat szempontjából...

2022. júl. 3. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

"Vajon milyen belső értékei lehetnek, ha ennyit fókuszál a külső értékekre?"

"Az a baj, hogy ha beszél az ember vele, nehéz túljutni ezen a látványon és a belső értékeire figyelni, akár vannak neki, akár nincsenek. Vajon vannak?"

Én ugyan nem plasztikáztattam magamon semmit, de rohadt sokat törődöm a külsőmmel minden más létező módon (edzés, étrend, bőrápolás, smink, frizura, öltözködés), sokat is költök ezekre. Tény, hogy nem olyan nagyságrend, mint pár plasztikai műtét, de azért sokat, mert rengeteg ruhát vettem, és pl. sminkből, parfümből halomra veszem a luxus termékeket, és az étkezésem is költséges, pláne mostanság, amikor így elszálltak az árak.

Nos, ez a belső értékes dolog a legsértőbb és legostobább dolog, amit valaha olvastam. Ha egyszer is megtudnám, hogy az én esetemben ilyenen dilemmázik valaki, akkor szóba se állnék vele soha többé. Neten nem írnék vissza, élőben ignorálnám, annyit sem kapna, mint egy zümmögő légy.

Egyébként az, aki ennyit plasztikáztatott magán, pláne indokolatlanul (szóval nem valami szörnyű karvalyorrot vagy vonalszájat korrigáltatott), az általában súlyos önbizalomhiánnyal és testképzavarral küzd, lelkileg problémás.

2022. júl. 3. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
97%
Van ilyen is meg olyan is. Van akit csak szimplán szórakoztat hogy ilyen dolgokra költsön, szereti a szépet és boldoggá teszi. Ettől még lehet valaki értelmiségi és léliekben gazdag ember. Viszont van aki a plasztikáért és a külsőségekért él és hal, valamint ezektől várja el a pozitiv visszacstolást az emberktől... na ez már gázosabb.
2022. júl. 3. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Kizart dolog!
2022. júl. 4. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!