Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt amitől meg változott?
Figyelt kérdés
Egy hónapja ismerkedem egy pasival, aki eddig hazudozót majd első találkozás után elmondta van volt valakije,majd második találkozásnál nem jött össze a sex nem ment éreztem feszült majd kiderült el mondta van kapcsolata,így nem akar átverni legyünk csak barátok, én nem tudok csak a barátja lenni neki sok 2nő azt mondta, lehetnek érzései azóta mióta találkoztunk mindennap keres egyik este ivott itt van helyben itt dolgozik így nehéz felednie.2022. júl. 2. 13:27
1/3 anonim válasza:
Mi most ez a sok írástudatlan, fogalmazásképtelen ember?! Nem tudom, mi történt, de menj már inkább az internet közeléből.
2/3 anonim válasza:
Nem valtozott meg. Te irtad hogy már elso találkozásnál elmondta nője van es ő erdekli.
3/3 anonim válasza:
1-es, ezen én is sokszor elgondolkodom. Kötelező az általános iskola, úgyhogy érthetetlen számomra is, hogy egy épkézláb mondatot nem tudnak egyesek összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!