Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat a csaj azzal h bökdös? Lent kifejtem hosszabban.
Ha egy nő érdeklődést mutat irántad, mindent megesz hogy megérinthessen.
Vannak nők, akik simogatnak , de van, hogy csak a vállukat érintik hozzád mondjuk séta közben.
Ő nyilván a bökdösést választotta.
Itt a fizikai kontaktus a lényeg, nem az, hogy hogyan teszi.
Ha tetszik neked, vadászd le, a Tied!
köszi
de hogy tudjam befűzni? mit csináljak/mondjak?
(smárolni még nem smároltam szal ettől is tartok :/ :S )
1. Jackd...ez kurv@ nagy volt...xD morse jelek xD:D:D:D
2. Én is azt hittem, hogy a facebookos bökdösés...xD
3. Elég gyerekes a csaj, de az biztos, hogy akar tőled valamit, csak ő így fejezi ki...:D Ha tetszik Neked is, akkor bökdösd vissza xD meg kezd el vele beszélgetni, hívd el randira...mondd meg neki, hogy rendezhetnétek egy hatalmas bökdöső-party-t:D xD
Hívd el valahova! Egyetek egy pizzát meg igyatok valamit. Vagy hívd el moziba. Hívd el sétálni. Vagy valami. De sztem a pizzás az meghittebb. Lökd a hülyeséget. Legyél egy kicsit bolond. Nevettesd meg. És úgy is lesz valami pillanat amikor te is tudod,h most kell lépned! Te lépj először! Az a lényeg! Mikor hazakíséred kérdezd meg,h megfoghatod-e a kezét.Ha kérdi,h miért mond azt,h el ne raboljanak mellőlem vagy valami hülyeséget! És amikor ott vagytok előttük akkor csókold meg! Nyomsz egy kis szájrapuszit. Azt kész! Ennyih. Nekem így volt az első csókom az első barátnőmmel. Nekem az mind bejött! :D
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!