Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a jelenlegi párotokat?
Strandon
2 éve együtt, most költözünk össze.
A második egyetemi évem során öt hónapot töltöttem Olaszországban egy Erasmus+ program során. Itt ismertem meg egy festőtanfolyam során.
Miután elvégeztem az egyetemet kiköltöztem hozzá, a mesterképzést már Olaszországban végeztem el.
A mai napig együtt vagyunk és úgy érzem, hogy benne megtaláltam a valódi társamat az életben. Nagyon szerencsésnek tartom magamat.
26/N
Akkor voltam 38 éves elvált nő. Nővéremet kísértem ki Ferihegyre, taxival egyezkedtem előre, hogy Győrből vigyen oda, bekísérem a tesót, addig várjon meg, és indulhatunk is vissza. Így is lett, persze Pestről Győrig végigbeszélgettük az utat. Ő is egyedülálló volt, előtte egy évvel ért véget egy több éves kapcsolata. Amikor hazavitt, elkérte a telefonszámomat, aztán randira hívott. Utána én hívtam meg magamhoz egy vasárnapi ebédre. Hát így.
15 éve házasok vagyunk, önzetlen, segítőkész, vonzódunk is egymáshoz, és mindent meg tudunk beszélni, jó együtt.
Itt fogom megismerni, még az idén! 😉
47F.
Tinderen :)
Próba szerencse alapon, de jól sikerült. Ennek 3 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!