Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan van olyan fiú, akinek bejön, ha egy lány elérhetetlen? (Vagy annak mutatja magát)
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy muszáj hogy egy lány rámásszon a fiúra, de azért "elérhetetlenséggel" TÉNYLEG el lehet érni valamit?! Nem próbálnám ki, csak nem tudom eldönteni, hogy hülyeség-e...2010. szept. 20. 14:32
11/26 anonim válasza:
Amikor elérhetetlent játszottam,akkor sokkal jobban belémszeretnek a pasik és hosszabb kapcsolataim voltak.Sok pasi szereti az ilyen nőket.
12/26 anonim válasza:
Én kifejeztetten szeretem, ha egy nőért kűzdeni kell.
13/26 anonim válasza:
jesszus... ez komolyan most egy kérdés? nem... csupa ribit akarok magam köré... a párom is egy jó nagy szajha legyen, és amilyen könnyen megkaptam, olyan könnyen csaljon meg fűvel-fával..
14/26 anonim válasza:
A férfiak szeretik, ha egy kicsit meg kell küzdeni a nőért, de persze küzdeni is csak akkor fognak, ha a nő alapvetően tetszik nekik. Szóval ha nem az esetük, akkor mutathatja magát bármilyen elérhetetlennek, nem fog elérni vele semmit.
15/26 anonim válasza:
Az viszont gáz, ha fordítva van és egy nő küzd a pasiért...nehogy már a nő udvaroljon!
16/26 A kérdező kommentje:
Hát eléggé megosztottam itt a válaszolókat:) de mindegyik válaszban van igazság...
Esetleg mondjuk a kérdésben direkt utalni szrettem volna rá, hogy szerintem se jó ha egy csaj ri.banckodik. De most nem az arany középút a legjobb?
2010. szept. 20. 14:50
17/26 anonim válasza:
Én ugyan nem küzdök senkiért.
18/26 anonim válasza:
hátha pl elhivom egy randiraés 5 percel elotte felhív hogy hátmost nem jo :D mejd eljátsza zt mégegyszerekkor boiztos mondo neki h koszi de nem :D mert akkor ugy érem hogy nem kíváncsi rám és nem akar tollemsemmit :D 21/f
19/26 anonim válasza:
Egy bizonyos szintig még jó is, ha nem adja olyan könnyen magát. De, ha többször próbálom elhívni valahova, találkozni vele vagy esetleg csak msn-en beszélgetni és mindig azt látom, hogy sosincs ideje rám azt fogom hinni, hogy nem érdeklem.
20/26 anonim válasza:
ha látok benne érdeklődést pl msn-en rámír akkor érdekel a kihívás. pl. volt csaj akit 1 hónap fűzés után csókolhattam meg de még utána is tartotta a határokat.
szóval nem hagyta mindig h megcsókoljam stb... húzta az agyam, beleszerettem...
nekem kihívás nélkül nem érdekes eléggé a dolog..
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!