Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Integetés jelentése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Integetés jelentése?

Figyelt kérdés

Regebben is csinálták a nők, de mostanában tűnt fel nagyon, mert most 4 nő is folyamatosan integet nekem.

Az első egy eleg szép csaj akit a munkahelyen ismertem meg. Beszélgettünk, kv ztunk aztán mikor elhívtam randizni a válasza nem. Gondoltam oké ennyi, de eltelt 3 hét, hogy felé sem néztem, most meg minden nap integet meg kiabál hogy szia.

A masodik kb ugyanez csak ott ő jött hozzám ismerkedni, de nem tetszik nekem.

A harmadik es negyedik pedig kutya sétáltatás közben akar engem felcsípni folyamatosan.

És mikor inkább már masik irányba megyek akkor integetnek meg kiabálják hogy szia!

Miert csináljatok ezt?

2022. jún. 25. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
A hatádra van ragasztva egy cetli , hogy hülye vagyok integessetek 😆
2022. jún. 25. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Jah elfelejtettem 1es.

Anyád is köztük van...

Kérdezd meg tőle léci 😉

2022. jún. 25. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nincs plusz jeletése, csak köszönés. Én akkor szoktam integetni, ha látok egy ismerőst, aki hallótávolságon kívül van. Odakiabálni nem akarok, így marad ez. Nálam ez nem függ attól, hogy milyen nemű az illető vagy tetszik-e, tényleg csak köszönés.
2022. jún. 25. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 és a tiéd hogy van ?

Úgy ahogy hagytam, vagy màr felöltözött azóta ?

🤣

2022. jún. 25. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
trollkodnak szerintem
2022. jún. 26. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!