Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti járnátok igényes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok igényes, ápolt, rendes, jó családból való roma fiúval?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 22:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
NEEEMMMMM!!!!Csupa nagybetűvel....
2010. szept. 20. 00:22
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2010. szept. 20. 09:44
 33/43 anonim ***** válasza:
megjegyzem hogy van a roma és a zenészcigány két tök külön dolog:P az utóbbi tanult és tisztességes. utálják is egymást, de ettől függetlenül a családja sosem fog teljesen befogadni ők csak a saját fajtájukat szeretik
2010. szept. 20. 11:51
 34/43 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok. Azért az élettől nem ment el a kedvem:D Én lány vagyok, és nem roma:D Csak nekem aktuális most a kérdés. Azért bunkók ne legyetek, elég anyit írni hogy nem, az "én ezt a fajt gyűlölöm" megjegyzéseket tartogassátok magatoknak. Én nem gyűlölök közülük egyet sem, az más hogy sokuktól én is félek. De a kérdésben nem egy "megszokott, általános" vagy milyennek is nevezzem romáról van szó.
2010. szept. 20. 14:09
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

"ha zenészcigány talán, de akkor is vannak saját szabályaik amiket betartanak"

Ja, lopj, rabolj, félemlíts meg, bűnözz, és ha valaki lecigányoz,lecigánybűnözőz, akkor rasszistának nevezz!

Férgek!

2010. szept. 20. 15:03
 36/43 anonim ***** válasza:
uccsónak üzenem hogy a zenész cigány tanult fajta főiskolára, egyetemre jár és napi több mint 8 órát gyakorol hogy bejusson teszem azt a jazz tanszékre mellette suliba jár vagy dolgozik is, meg ilyesmi azt a fajtát amiről te beszélsz azt ők is utálják mert velük hasonlítják össze.
2010. szept. 20. 15:30
 37/43 anonim ***** válasza:
mielőtt káromkodsz valamire előbb tudd is hogy mi az.
2010. szept. 20. 15:31
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát, olyat én még nem láttam!

De ha visszatekersz néhány hozzászólást, látni fogsz egy példát arról, amiről írok!

A diplomás cigóról!

De majd ha összeakadsz eggyel vagy többel, jusson eszedbe a hozzászólásod!

2010. szept. 20. 15:34
 39/43 anonim ***** válasza:
:Dez nem, roma nem roma kérdése, persze hogy vannak köztük is rossz fajták ahogy egy nem roma is nemrég felnégyelte az egész családját. a lényeg az hogy én sok rendeset is ismerek ezért bizton állítom hogy nem mind ugyanolyan, tehát nem 100% attól még lehet néhány rossz is közöttük.Ne egy példán lovagolj, olvass utána hogy akiket te most utálsz azok csak nemrég jöttek romániából úgy 50 éve, amúgy több helyről származnak ezért másmilyenek.
2010. szept. 20. 15:39
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Oké-oké, nem mind az rendben!

De a világtörténelem során mindíg csak a baj volt a cigányokkal!

Nem véletlen hogy pl a franciák kitoloncolják őket, a csehek, szlovákok falakkal szigetelik el őket, stb!

Csak a magyar kormány védi a férgesét, mert fél a politikai viszályoktól és adják alájuk a lovat, na ezzel szarják el, nem lehet kordában tartani őket!

Ráadásúl az én adómból és a te adódból tarjuk el őket akaratlanúl!

És értem, te nem ezeket véded, hanem a normálisakat, akik kisebbségben vannak a sokasághoz képest!

Kijelenteni meg nem lehet hogy cigánybűnözés, mert a válasz rá, mondjon le, rasszista stb!

A jogaikat kitűnően tudják főleg a médiának és a kormánynak köszönhetően, de a kötelességeket nem veszik, nem akarják tudomásúl venni!

Én ezért gyűlölöm őket többek között, pedig nem avgyok nacionalista, hidd el!

Csak útálom hogy mi tartjuk el őket, élősködnek rajtunk, és ők balhéznak, csinálják folytona fesztivált!

És hangsúlyozom, nem a normálisakkal van bajom!

2010. szept. 20. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!