Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok igényes, ápolt, rendes, jó családból való roma fiúval?
"ha zenészcigány talán, de akkor is vannak saját szabályaik amiket betartanak"
Ja, lopj, rabolj, félemlíts meg, bűnözz, és ha valaki lecigányoz,lecigánybűnözőz, akkor rasszistának nevezz!
Férgek!
Hát, olyat én még nem láttam!
De ha visszatekersz néhány hozzászólást, látni fogsz egy példát arról, amiről írok!
A diplomás cigóról!
De majd ha összeakadsz eggyel vagy többel, jusson eszedbe a hozzászólásod!
Oké-oké, nem mind az rendben!
De a világtörténelem során mindíg csak a baj volt a cigányokkal!
Nem véletlen hogy pl a franciák kitoloncolják őket, a csehek, szlovákok falakkal szigetelik el őket, stb!
Csak a magyar kormány védi a férgesét, mert fél a politikai viszályoktól és adják alájuk a lovat, na ezzel szarják el, nem lehet kordában tartani őket!
Ráadásúl az én adómból és a te adódból tarjuk el őket akaratlanúl!
És értem, te nem ezeket véded, hanem a normálisakat, akik kisebbségben vannak a sokasághoz képest!
Kijelenteni meg nem lehet hogy cigánybűnözés, mert a válasz rá, mondjon le, rasszista stb!
A jogaikat kitűnően tudják főleg a médiának és a kormánynak köszönhetően, de a kötelességeket nem veszik, nem akarják tudomásúl venni!
Én ezért gyűlölöm őket többek között, pedig nem avgyok nacionalista, hidd el!
Csak útálom hogy mi tartjuk el őket, élősködnek rajtunk, és ők balhéznak, csinálják folytona fesztivált!
És hangsúlyozom, nem a normálisakkal van bajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!