Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok igényes, ápolt, rendes, jó családból való roma fiúval?
Hát szegénynek lehet. :(
Úgy sajnálom...
Lehet, hogy akik járnának, mert nincs semmi bajuk a fent leírt típussal, és mindegy nekik, hogy roma-e vagy nem, ha szeretik őt.. azok az emberek nem válaszolnak erre a kérdésre, mert nem érdekli őket az egész téma. Csak a rasszisták szúrják ki maguknak ezt a kérdést a sok közül.
Amúgy én nem tudom, járnék-e:) Ha nagyon megfogna benne valami, nagyon rá lennék kattanva, és tényleg azt érezném, hogy összeillünk és minden oké, akkor biztosan. (Ez nemcigók esetén is nagyjából így van.) Csakhogy én nem ismerek személyesen egy romát sem a körből ahol mozgok! Számomra egy teljesen más szubkultúrát alkotnak. Csak a héven szoktam látni párat, vagy a városban, de ők legtöbbször üvöltöznek, ezért félek tőlük. Emiatt lehetnek bennem előítéletek, meg a média..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!