Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér? L
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már elég sokszor randiztam, és szexeltem is vele 1-2x.
Szerelmet vallott, és én is kezdek érezni iránta vmit asszem. Ő azt mondta h idővel majd szeretne kapcsolatot is, de én nemrégen léptem ki egy hosszú kapcsolatból, és nem szeretnék( ezt megmondtam neki is)
Eközben egy másik pasi is elhívott randizni.
Úgy érzem h helytelen lenne elmenni vele is randizni, ha a másik sráccal randizgatok, de a barátnőim szerint ez még simán belefér.
Volt már valaki így?
2022. jún. 20. 10:38
21/26 anonim válasza:
És még azt mondják hogy a nőknek nem könnyebb a társkeresés. 🤣🤣
22/26 anonim válasza:
"Úgy érzem h helytelen lenne elmenni vele is randizni, ha a másik sráccal randizgatok"
Csak magadra hallgass, a barátnők úgy csinálhatják a saját dolgaikat, ahogy ők akarják.
Egyébként én is azt gondolom, amit te.
23/26 anonim válasza:
Fogd es szopd le mind a kettonek a faszat.
24/26 anonim válasza:
23-assal tökéletesen egyetértek. Ez a legjobb megoldás mindenki számára.
26/26 anonim válasza:
Egy büdös krvának belefér, egy normális nőnek nem. Döntsd el melyik vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!