Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez belefér? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez belefér? L

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel már elég sokszor randiztam, és szexeltem is vele 1-2x.

Szerelmet vallott, és én is kezdek érezni iránta vmit asszem. Ő azt mondta h idővel majd szeretne kapcsolatot is, de én nemrégen léptem ki egy hosszú kapcsolatból, és nem szeretnék( ezt megmondtam neki is)

Eközben egy másik pasi is elhívott randizni.

Úgy érzem h helytelen lenne elmenni vele is randizni, ha a másik sráccal randizgatok, de a barátnőim szerint ez még simán belefér.

Volt már valaki így?

2022. jún. 20. 10:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
10. Ha én lennék ez a srác és komolyat akarnék veled,lehet hogy nem erőltetném. Vannak redflagek bőven. A "jóakaró" barátnők részéről is.
2022. jún. 20. 11:06
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
10. Amúgy a randik alatt nem mondtad el neki (ha már szexig el tudtatok menni...) hogy nehéz túllépned az előző kapcsolatodon? Szólnod kéne a srácnak hogy még randizgatnál, mert ez így olyan, mintha csak áltatnád őt
2022. jún. 20. 11:09
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

Senkire ne hallgass! Barátnőkre se! Ahogy Te érzed kizárólag aszerint cselekedj!

2022. jún. 20. 11:27
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagy kapcsolatban a sráccal, de az sajnos benne van a dologban, hogy tönkre fog menni a kialakuló dolog a sráccal, ha mással is randizol. Bár azt kellene mérlegelned, hogy te mit szeretnél. Mármint ne az legyen, hogy most itt a lehetőség és elrontod egy másik randival és egy hónap múlva meggondolod magad és mégis jó lenne egy kapcsolat. Ezt neked kell eldöntened, az teljesen rendjén van, hogy még nem akarsz kapcsolatot de az nem biztos, hogy bele fog férni a srácnál, hogy mással is randizgatsz. De lehet nem is akarsz igazán kapcsolatot ettől a sráctól, szóval lehet az lenne a legjobb, ha lezárnád vele és nem tartanád talonba.
2022. jún. 20. 12:21
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Annyit írtál, hogy nemrég szakítottál, emiatt nem akarsz kapcsolatot. De miért? Mert még nem vagy túl az exen? Akkor ne randizz senkivel. Vagy mert bepótolnád a randis időszakot? Akkor randizz a másodikkal is, de tisztázd le az elsővel, hogy komoly nem lesz köztetek.
2022. jún. 20. 12:49
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, mert nincs ilyenről szó! Szimplán csak még nem szeretnék ismét kapcsolatban lenni.

De túl vagyok rajta, csak ez a 7 év nekem kicsit sok volt. Nem akarok azonnal beleugrani egy kapcsolatba, de már kötődöm ehhez a sráchoz :(

2022. jún. 20. 13:19
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem az olyanokat, mint te..ha nem akarsz alapból kapcsolatot, akkor minek mész bele a randiba? Főleg, hogy ez már a 2. srác, akivel ezt el akarod játszani.
2022. jún. 20. 13:31
 18/26 anonim ***** válasza:
85%
Az viszont elég baj , ha már “ kötődsz. Hét év után azért jó pár hónap regenerálódási időszak kellene. A legfontosabb az lenne, hogy helyre rakd magadban a múltat. Mit rontottál el/ mit rontott el az exed/ miért nem működhetett/ neked ebből mi a tanulság. Ez egy hosszú folyamat. Addig, ne ugorj bele semmibe! Pótléknak fogod használni a másikat, aztán zátonyra fut a következő “ kapcsolatod”. Randizgatni szerintem nem bűn, de szögezd le nagyon konkrétan, hogy nem akarsz a szexen, illetve “ lelki szemetesládán” kívül senkit. Nem szép dolog, de ez az igazság. Vállald fel, így nem okozol csalódást másoknak, illetve magaddal is eltudsz majd számolni. Idővel pedig minden rendbe jön. Sok sikert!
2022. jún. 20. 13:31
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

Én is arra gondoltam, hogy ha most bepótolnád azt a 7 év kimaradt randizást, az teljesen rendben van, csak tisztázni kell, hogy ez csak ennyi.

Ha érzelmeid vannak, azzal mit tudsz csinálni? Biztos nem randiznék mással, ha az első iránt már érzek valamit.

2022. jún. 20. 14:50
 20/26 NTBS ***** válasza:
68%
Nem. Vagy zárd le az elsőt vagy ne fogadd a másodikat.
2022. júl. 17. 11:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!