Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alacsonyabb keresetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsonyabb keresetű nők/lányok jobban hajtanak a magas fizetésű pasikra?

Figyelt kérdés

alacsony kereset alatt minimálbér-nettó 250re gondolok

alacsony kereset alatt nettó 700 vagy magasabb fizura gondolok

2022. jún. 19. 15:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
*hazudozni
2022. jún. 19. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem igazán, szerintem inkább a magasabb fizetésű palik magabiztosabbak, és könnyebben tudnak drága ajándékokkal kedveskedni (vagy villogni) a nőknek, nekik meg ez tetszik.
2022. jún. 19. 17:16
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
Most szarul keresek, ezért vagyok karrierváltásban, utána jól fogok keresni, és nyilván olyan férfit keresek majd, akivel hasonló anyagi helyzetben leszek.
2022. jún. 19. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
38%
Inkább nem írom le, hogy mennyiből élek havonta, mert sokan kamunak hinnék. Luxus színvonalon élek nőként, de nekem egyáltalán nem fontos a férfi anyagi helyzete. Elcsépeltnek tűnik, de tényleg a belső a legfontosabb.
2022. jún. 19. 21:05
 15/18 A kérdező kommentje:
14 -.- ha rad nem vonatkozik a kerdes akkor nem kotelezo valaszolni
2022. jún. 19. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze. Nem mondják ki de fő tényező. Igen hazudnak hogy jól éljenek, drága ajándékokat kapjanak. A jól keredő férfiak meg többnyire egoisták, így simán el lehet velük hitetni az ellenkezőjét... Vagy nekik is így jó, mert ettől érzik magukat férfinak, nem a valódi érzelmektől...
2022. jún. 20. 08:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem értem a lepontozást, a jó válasz az lenne, hogy jól keresek, és egy munkanélküli lúzert szeretnék eltartani?
2022. jún. 20. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég furcsa stílusod van kérdező..
2022. jún. 20. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!