Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állandóan nézeget, miért nem jön oda hozzám mégis ?
1. Van valakije?
2. Néma film
3. Töketlen blfsz
4. Bu.zi
5. Nem tetszem neki annyira, hogy ezt megtegye
Azért egy szia + hogy vagy nem a világ vége, még ak kő sem, ha nem ismerjük egymást.
Logikusan átgondolva, ha én férfi lennék:
1. Nem néznék olyat, aki nem tetszik.
2. Ha már nézném, cselekednék, még akkoris, ha a hölgy részéről nem érkezik jelzés, hisz úgy lennék vele, hogy mi történhet? Ha elutasít, nem fogok rá emlékezni 2 hét múlva. Ha nem, akkor akármi is lehet.
Én olyan esetekben nem megyek oda, ha látom hogy siet valahova. De olyan is előfordulhat, hogy elzavar kiabálva vagy hasonló.
Személyes tapasztalatom buszmegállóból: Látom hogy vár a buszra a váróban. Oda mentem beszélgetni, 4 mondat után ránéz az órára és mondja. "Bocsi, de most megy a buszom." Mondom oké, és ott maradtam a váróban várni a saját buszom. 20 percel később kimentem, és látom hogy kívül várta tovább a buszt. Tiszta szar érzésem volt utána, hogy "kizavartam" az ülőhelyről, ezek után voltam úgy, ha nem látom rajta hogy érdeklem, nem megyek oda.
Hol történik a szitu?
Én oda szoktam menni lányokhoz még akkor is ha kb semennyire sem érdekel. Vagy ugye ha havernak tetszik, így tabu de akkor is megszólítom. Beszélgetni még lehet vele.
Viszont az a tapasztalatom hogy nehéz helyzetbe kerülni. Sok barátnő van körülötte, folyamatosan be van dugva a füle, elfoglalt, nem illik zavarni. Nem lehet mindenkit megkérni hogy vegye már ki a füléből a fülhallgatót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!