Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindig feláll! Baj ez? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig feláll! Baj ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem szokásom randizgatni, randira hívni, de néha előfordul, és soha nem azért, mert csak szexelni akarok, hanem komoly tartós kapcsolat céljából.

Első randi, beülünk egy bárba, fél órája beszélgetünk, jó a kémia közöttünk, és amint bármilyen szexuális jellegű gondolataim vannak, merevedésem van. Elég csak annyit tenni, hogy az ajkaira ránézek és elképzelem milyen lenne megcsókolni, már a gondolattól feláll.

Ha flörtölés jelleggel egymáshoz érünk, akkor is. Arról nem is beszélve, ha máskor más jellegű összejövetelben pl táncolni megyek nővel...

Minden apró dologra bekapcsol, odáig el sem kell jutni, hogy csókolózunk.

Ha egy asztalnál ülünk, talán nem gáz mert nem látszik, de pl már megemlítjük hogy jó lenne átmenni egy másik helyre, nekem pedig áll de ülve nem látszik annyira, és nem merek felállni mert akkor derékszögben kiállna, na az látványos lenne, ezért próbálok valami kellemetlenre gondolni és azt kivárni hogy nagy nehezen lassan lelankad, és addig húzni az időt és akkor lehet felállni az asztaltól és eltávozni.

Szerintem ha már az első csókon túljut egy pár, akkor már nem gáz, de ha olyantól látod ezt, akivel először randizol és fél óra után ez történik vele, még el sem döntötted hogy akarsz-e tőle valamit vagy sem, akkor ez nem kellemetlen neked? Gáz ezt látni? Vagy nem veszed észre mert nem oda nézel? Elriaszt? Vagy ha bejön a pasi akkor még örülsz is neki, esetleg vicces? Ha viszont nem jön be akkor zavar?

Baj vagy nem baj?

2022. jún. 18. 07:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%

Zavaro. Téged nem zavar?

Verd ki ranrik elott

2022. jún. 18. 07:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj míg feláll.
2022. jún. 18. 08:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj, viszont ameddig nem vagytok intimebb kapcsolatban ne hívd fel rá külön a figyelmét. Ő valószínűleg fel fog rá figyelni de lehet meg sem fogja említeni. Ez tényleg egy természetes dolog amin nem kellene izgulnod.
2022. jún. 18. 08:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek, bár nekem is ennyire aktív lenne! ☹
2022. jún. 18. 08:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2022. jún. 18. 09:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit foglalkozol vele? Az a dolga, hogy álljon. Kezdőként, ha táncos buliba mentünk, sport alsót vettem a boxer helyett. Az visszafogja a piton támadókedvét.
2022. jún. 18. 09:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, pld azért foglalkozik vele, mert, ha esténként ezt többször eljátsza, egy idő után bődületes kanszagot fog árasztani, ami ismerkedős időszakban nem túl nyerő ( általában, de biztosan van, aki erre bukik).
2022. jún. 18. 09:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedüli. Ha felkelsz a székről és meglátja - na és? Legalább tudja, hogy van vér az ereidben. Ne aggódj, hiszen idővel (évek múlva) alábbhagy.
2022. jún. 18. 10:26
 9/15 A kérdező kommentje:
29 vagyok
2022. jún. 18. 10:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idős korban még nagyon is egészséges, de mi, férfiak, sem vagyunk egyformák. Te ilyen vagy.
2022. jún. 18. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!