Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek leesik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek leesik, ha egy nő csak ürüggyel ír rátok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, rád ír egy nő egy vállalható ürüggyel, majd elkezd veled csevegni. Neked leesik, hogy az ok csak ürügy volt, és amúgy akar tőled valamit? És ha bejön a nő, akkor tovább viszed a beszélgetést?
2022. jún. 17. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Elsőre nem mindig,(, vagyis de sejtem,csak mem merek biztos lenni benne), de második harmadik alkalommal tutira.
2022. jún. 17. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Az elmúlt 35 évben soha nem volt még ilyen, úgyhogy valószínűleg nem esne le, ha a jövőben történne ilyen (nem fog).
2022. jún. 17. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
En igen
2022. jún. 17. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Ram soha nem irtak meg, akinek bejovok.

Szoval, en nyitott vagyok erre.

2022. jún. 17. 22:25
 5/5 moozygoo ***** válasza:
100%
Annyiszor belekèpzeltem már és felsültem, hogy mostanra nem venném észre mert mindenre az az elképzelésem már , hogy biztos nem ismerkedés miatt ír.
2022. jún. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!