Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak majd neki, ha nem írni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak majd neki, ha nem írni? Tudva azt, hogy én is elrontottam dolgokat.

Figyelt kérdés

26 eves lany vagyok, o pedig 33 eves ferfi.

Kukfoldi sracrol van szo, mar itt el Magyarorszagon 6 eve. Ide koti a munkaja, es megtetszett neki az itteni elet.

Kb.3 hete kezdtunk el beszelgetni. Nehany nap beszelgetes utan elhivott talalkozni, vacsoraztunk. Utana setaltunk, es jol ereztuk magunkat, nem volt semmilyen fizikai kontakt.

Feljott szoba, hogy egyikunk sem egyejszakas kalandot keres, igy mindketten tartjuk magunkat ehhez.

Utana a masodik talalkozot mar aznap kerdezte, es utana minden nap,hogy mikor talalkozunk ujra...lelkesnek tunt... En is az voltam, habar ilyenkor meg nem jo beleelni magat az embernek.

Masodik talalkozo vegen en elmentem barataimmal egy bulihelyre,mert szeretek tancolni. O nem akart csatlakozni, azt mondta,hogy velem szeretett volna menni. Mert elotte errol volt emlites,de en igazabol ugy voltam vele,hogy majd megkerdezem csatlakozik e...

Szoval a masodik talalkozo vege nem sikerult jol,csak elkoszontunk.

Ezutan ejszaka kozepen irta,hogy jo szorakozast...en csak smiley t kuldtem ra.

Azutani napon nem irt semmit,csak ejszaka,hogy jo ejt kedves smiley val es szivvel. Mivel ejszaka volten mar aludtam igy reggel lattam, es akkor lattam a reggeli uzenetet is,hogy megirta,hogy szerinte m vagyunk jo match(tinderen ismerkedtunk meg) es hogy jo volt megismerni, maradjunk baratok. Erre irtam neki,hogy koszonom az oszinteseget...

Utana pedig atgondoltam,hogy igazabol fura hangvetelben irta le,es megirtam neki,hogy nem ertem,hogy miert ilyen modon irta le, de oke elfogadom. Erre irta,hogy kedvel engem, viszont o ugy gondolja,hogy en nem erzem vele jol magam, es hogy nem is irtam neki egy napon keresztul semmit....ez a buli utani nap volt.

Utana irta,hogy szeretne megismerni jobban...szoval utana ujra beszelgettunk,es 3.talalkozon elmentunk setalni. Ott is hivott vacsorara,de nem voltam mar ehes.

Szoval jokat beszelgettunk,es mindketten szerintem jobban is ereztuk magunkat mint elotte... Jobban megismertuk egymast...

Elhangzott egy kijelentes tolem,hogy nem bizok meg benne,ez egy valasz volt egy kerdesere..amit egyebkent nem kellett volna komolyan vennie...

Na de a lenyeg ,hogy hirtelen furan viselkedett es elindultunk hazafele...konkretan mutatta,hogy melyik buszra szalljak fel a kozelben ,azzal hamar hazajutok...furcsa volt,hogy igy akarta,hogy minel elobb menjek...

Elotte meg olelest kert,en mondtam,hogy nem...de ezt is poenosan...nem tul komolyan...es habar 3.talalkozon mar lehetett volna,de igy jott ki.

Szoval hazamentem,megirtam neki,hogy szerintem sem vagyunk jo match....erre irta,hogy oke es o is elkoszont. Nem erdekelte,hogy en lezartam. Es sajnos utana en meg irtam,hogy nem tudom azt, hogy mi volt az oka,hogy azt akarta ,hogy elmenjek de ez gorombasag volt tole...

Irta,hogy igen, akkor ott azt akarta,hogy elmenjek,mert mondtam neki olyan dolgot,ami felidezte benne a multat....

Utana kiderult,hogy azt serelmezte,hogy en azt mondtam, hoyg nem bizok meg benne... De szerintem nem igy van, nem tudom

.

Utana az ejszaka kozepen irt egy olyat,hogy bocsanat,es hogy ugyanazt akarja mint en...hoyg legyunk egyutt. Es hogy kedves szep vagyok.... En irtam neki,hogy, es utana ezt masik napon is leirta...

Viszont en nem talalom oszintenek...

Tobbszor irta,hogy kedvel es nagyon tetszik neki a szemelyisegem... En egyszer irtam,hogy en is kedvelem ot...utana megint irta,hogy legszivesebben minden nap talalkozna velem.

Szoval a problema az, hogy nem tudom,hogy valojaban kedvel e...zavaros. irasban olyanokat irt,hogy igen..viszont,amikor elkoszontem tole,o abba beleegyezett es elkoszont. Nem akart semmit megmagyarazni.

Most ott tart a dolog,hogy elhivott talalkozni tegnap,es iratm neki,hogy nem erzem ugy,hogy talalkoznek ,esetleg nehany nap mulva...erre irta hogy Ok, semmi tobbet nem irt.

Utana irtam neki,hogy valojaban nem erzem oszintenek a reakcioit. Ezutan megkerdezte,hogy hogy ertem ezt.

Azt mondtam,hogy jobb ha hagyjuk az egesz temat, es szep napot kivantam

Ezt csak elolvasta es azota sem irt egy szot sem....

Szoval en tenyleg talalkoznek vele, csak hat nem tudom,hogy most en eroltetem magam ra...vagy mi folyik....

2022. jún. 16. 19:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Neme erzem,hogy megsertettem volna. Olyan hangvetelben mondtam,hogy viccnek szantam,nem veresen komolyan.

Ertheto,ha mashogy vette a dolgokat meg az is,hogy nem minden tettem volt tokeletes.

Most ha irnek neki...mit irjak?

Ha nem irt szerda delutan ota...akkor meg van ertelme irnomm

2022. jún. 17. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Teljesen komolytalan vagy, nem adod meg neki a tiszteletet.

Ami neked poén, az neki nem, főleg, hogy valószínűleg angolul beszéltek, ami egyikőtöknek sem az anyanyelve és ő nem a magyar lányokon szocializálódott, még kevésbé fogja érteni a játszmáidat.

Viszont, ha nem teljesen félnótás akkor már egy ideje nem a komoly kapcsolatra hajt veled, ennek fényében írj neki.

Valami olyasmit, hogy sajnálod az idétlen viselkedésed és szeretnél vele úgy találkozni, hogy csak rá figyelsz. Én a helyedben főznék neki valamit.

2022. jún. 17. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is olyasmit írnék, hogy sajnálod, tudod, hogy komolytalanul viselkedtél és szívesen kezdenél tiszta lappal, ha ő még benne lenne. Szigorúan elölről az egészet.

De, mint mondtam, felesleges. Még csak nem is érted, hogy miért veled van a gond, mert ilyen típusú ember vagy.. még 3 tali és ez előjön megint.

2022. jún. 17. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!