Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kéréssel találkoztál már!? Nemi beteg szűrésre küldene.
Egy lánnyal randizom épp, ő 24 éves. Nagyon kellemes társaság, szép, dögös csaj, totálisan vonz engem. Ismerjük egymást már régebbről, nekem mindig is bejött, csak eddig volt párja hosszú évekig. Azt kell tudni, hogy már egy ideje randizgatunk, de még nem feküdtünk le egymással, sőt, csókolózáson kívül nem volt még semmi köztünk. Legutóbb rá akartam térni a lényegre, és akkor mondta, hogy senkivel nem fekszik le, akiről nem tudja biztosan, hogy nincs semmi nemi betegsége, pl HPV, herpesz, vagy bármi más. Nagyon meglepett, mert ilyet nem kért tőlem ezelőtt senki, pedig már volt egy jó pár barátnőm/alkalmi kapcsolatom. Ekkor fejtette ki a kérdésben lévő lány, hogy nagyon megválogatja a partnereit, és csak 3 fiúval volt együtt összesen, akik közül 2 szűz volt. Azt hozzátette, hogy ő is elmegy szűrésre cserébe. Kérdeztem tőle, hogy ez miért ilyen fontos, ha nincs semmi tünetem? Erre azt válaszolta, hogy tünetmentesen is lehetek fertőzött, valamint azt, hogy neki sose volt semmiféle nemi betegsége, még fertőzése/gombája se, meg hogy most volt HPV szűrésen, ami negatív, úgyhogy nem tudna lefeküdni velem megbizonyosodás nélkül, mert nem akarja az egészségét kockáztatni. Szerintem ez attól még elég fura kérés, mert mindenkinek kellemetlen a szűrés, nőknek, férfiaknak egyaránt. Ráadásul én tudom, hogy nincs semmi bajom, úgyhogy fölöslegesnek tartom az egészet.
Ti fordított esetben mit szólnátok? Túlparázza szerintetek is? Ez lehet amúgy sem jó jel, ha kapcsolatot tervezek vele.
Egyébként még aids-es csövessel se kell hemperegni, elég egy uszoda, vagy nyilvános mosdó..
Miért kellemetlen a szűrés?
Nem tudom mennyit ér. Múltkor voltam termálban, másnapra kivirágzott a farkam. 2 hétig krémezgettem, kamilláztam mire helyrejött.
És? A nőknek évente ajánlott szűrésre járni, ahol "turkál bennünk" a doki, mégis kibírjuk.
Ez egy orvosi vizsgálat, nem sztriptíz show... Ne csinálj már ekkora ügyet belőle.
#14 Szerinted te vagy az egyetlen?
Menj nyugodtan, jobb a biztonság.
Engem is kértek rá, és bele is mentem, de csak együtt.
Bár...mi értelme? MA/MOST, itt a negatív papír. És azt honnan tudjam, hogy nem kefél holnap egy buliban valami fertőző színessel?
#14: na te sem voltál még urológusnál... nem ártana pedig így 30 közelében már 1-2 évente elmenni. Ha lettél volna, tudnád, hogy ilyen vizsgálatok során merevedés esélytelen, a stresszes helyzet miatt.
A nemibeteg-szűrésen egyébként nem nyúlnak hozzád. Annyit mond, hogy vegyed elő, húzd vissza a bőrt, hogy egy fültisztító pálcika-szerű mintaleszedővel kicsit áthúzzon rajta. Ennyi.
Egyébként nézzél utána, hogy előtte hány órával nem szabad megmosni, a biztos eredmény érdekében.
Ja és még valami, ha egy hónapon belül voltál nővel, akkor nincs értelme az egésznek, mert bizonyos betegségeknek kell ennyi idő, hogy kimutathatóak legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!