Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova hívjam el az első alkalomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova hívjam el az első alkalomra?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és nem tudom mi lenne a legmegfelelőbb hely az első találkozásra. Tervezzek be valami konkrétat vagy csak hívjam el sétálni, beszélgetni? Elvileg jó vagyok nála a barátnői szerint, viszont mintha kéretné magát. Régóta chatelünk és még egyszer sem futottunk össze, mi lenne ilyenkor a legjobb lépés?
2022. jún. 14. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Hívd el,

Szia, van valami programod estére?

Nem lenne kedved valahova elmenni?

Séta? Fagyi? Vagy mihez lenne kedved?

Ha jó neki a séta meg a fagyi, az lesz, ha nem jó úgyis szól :)

2022. jún. 14. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

hogyha sokáig húzod puhapöcsnek fog tartani

Enni/inni/sétálni bárhová el tudnád hívni.

Ráadásul ismered a barátnőit, könnyen ki tudod deríteni mit szeret , de ezzel kimaxoltad a bal*asz fogalmát már nàlam

2022. jún. 14. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Viheted kávézóba, hogy nyugodtan tudjatok beszélgetni és jobban meg tudjátok ismerni egymást, viheted mondjuk biliárdozni vagy bowlingozni, hogy játékosabb legyen egy kucsit a randi. Ha nem csak beszélgettek hanem csináltok is közben valamit az sokkal felszabadultabb érzést ad. Nem lesz olyan hivatalos jellege az egésznek. Természetesebb lesz úgymond.
2022. jún. 14. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Én már elhívtam pár alkalommal, de neki közbejött mindig valami, viszont utána nem hozza fel a témát, hogy szeretne újra talizni és beszélgetünk tovább....hányszor kérleljem akkor még? Szerintem én minden tőlem telhetőt megtettem.
2022. jún. 14. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
DUGUNK?? Akarom mondani... DUGUNK??
2022. jún. 14. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha indok nélkül többször kihúzza magát a személyes találkozás alól, akkor felejtsd el.
2022. jún. 14. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a sztori egyre furibb.

Jó vagy nála de sosem ér rá, de azért mi mondjuk egy jó helyet.

Kèsz paradoxon

Biztos hogy csak egy jó helyen múlik az, hogy kimenjen veled?

2022. jún. 14. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!