Szerintetek melyik Stephen King könyv lenne az ideális választás első alkalomra?
Sziasztok!
Most a King őrülteknek írok. Mint tudjuk, az első alkalom nagyon fontos. Főleg, ha a Horror megkoronázatlan királyáról van szó. Gondban vagyok, ugyanis annyi szuper könyve van ennek a Csodálatos embernek, mégsem tudom, melyik lenne a tökéletes választás. Szeretem a horror műfaját, viszont nem szeretnék elsőre valami brutálisan beteg, gyomorforgató regényt olvasni. Mert ugye köztudott, hogy ez a színvonal nem áll messze tőle. De hát mi ezért szeretjük is annyira.
Szóval, szerintetek mi lenne a tökéletes választás? Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Válaszaitokat előre köszönöm!
kb mindegyik! :D
A Hasznos holmikat talán későbbre hagyd, az - nekem - kicsit elvontabb, gondolkodósabb.
De a Cujo egész egyezrű szerintem.
Vagy a Halálos árnyék. Na attól felállt minden szőröm.
Én a Ragyogást olvastam el először tőle, és nekem nagyon bejött. (Utána a film egyébként baromi nagy csalódás volt)
De ha pl depresszívebb hangulatba akarsz kerülni akkor olvasd el a Holtsávot.
Mi folyik itt?
Vér! Jön maga is?
Én az Az-t olvastam elsőnek. Nagyon tetszett, de nem biztos hogy bölcs döntés rögtön egy 1100 oldalas könyvvel kezdeni.
A ragyogást én is tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!