Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak olyannal lehet együtt lenni, akivel közös jövőt szeretnél?
Figyelt kérdés
szerelmes nem vagyok és a jövőmet sem vele képzelem el, de nagyon szeretem és jó most vele lenni. Lehet ilyet? Vagy ilyenkor tovább kell állni annak ellenére, hogy nem szeretnék most?2022. jún. 14. 14:32
1/15 anonim válasza:
Háát tudok sok ilyen párt, de ezt nektek kell megbeszélni. Szerintem ha ezt a másik fél nem tudja akkor az csúnya átverés
2/15 anonim válasza:
Mindent lehet, amit úgy gondolsz, hogy neked jó, csak számold bele azt az elvesztegetett időt is, amit azzal az emberrel tölthetnél, akivel el tudod képzelni a közös jövőt. Márpedig amíg egy olyan emberrel vagy, akivel ez nincs meg, addig csak az idődet húzod, arról nem beszélve, hogy az övét is, főleg, ha ő esetleg komolyan tervez(ne) veled.
3/15 anonim válasza:
Na igen, az egy dolog, hogy te nem tudod mit szeretnél, csak a másikat ne álltasd! Én őszintén elmondanám hogy érzek és mit gondolok. Vagy ti nem szoktatok ilyenről beszélni?
4/15 anonim válasza:
Nem tilos, csak a saját és az ő idejét rabolod vele.
5/15 anonim válasza:
Ha fiatalok vagytok és mindkettőtöknek okés ez, akkor úgy korrekt. Ha viszont ő veled tervezi a jövőjét, akkor nem fair vele szemben.
6/15 anonim válasza:
"szerelmes nem vagyok és a jövőmet sem vele képzelem el, de nagyon szeretem és jó most vele lenni"
Ha ezt tudja a másik fél is és elfogadja, akkor OK.
De ha csak hitegeted hogy legyen melletted valaki, hogy ne unatkozz és legyen kivel szexelni, akkor az nagyon nem fair a másikkal szemben.
7/15 anonim válasza:
Ez lehet egy ideális helyzet, meg a másik megalázása, földbe tiprása is!
Más kárára ne akarj boldog lenni, de ha ő tudja, és neki is jó, akkor ennek semmi akadálya.
8/15 anonim válasza:
Fiatalon még oké beáldozni éveket célmentes kapcsolatokra, idősebben már nem.
9/15 anonim válasza:
Mi a világot jelentettük egymásnak feleségemmel (részemről mindenképp így volt, állítólag az ő részéről is), aztán egy romániából szalajtptt csavargó cigány spermájának íze elég volt ahhoz, hogy gondolkodás nélkül itt hagyjon a 2 gyerekkel. Szóval én biztos nem terveznék, amíg van kivel dugni addig jó, majd max keres az ember másikat ha az épp aktuális kiesik
10/15 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? És milyen idősek vagytok? Az is lehet, hogy idővel kialakul a mélyebb kötődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!