Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek talalni magamnak egy rendes lanyt, holl talalhatok a legkonnyebben?
Figyelt kérdés
22 eves vagyok,eddig volt egy par kapcsolatom,de voltak alkalmik is,nagyon beleuntam ezekbe a flortolesekbe,egy rendes baratnot szeretnek akimellett jol erezzem magam,de holl talalok ilyet?2010. szept. 19. 10:54
11/16 A kérdező kommentje:
igen van hobby m minden ejjel pokerezek,telen sielek,nem szeretem a klubokat,neha elmegyek szorakozni is,szeretek olvasni,de egy kluban nincsenek rendes lanyok,akik rendesek es jok azoknak van baratjuk,akinek meg nincsen,azok altalaban konnyen kaphatok egy ejszakara
2010. szept. 19. 13:58
13/16 A kérdező kommentje:
kolozsvar
2010. szept. 19. 18:43
15/16 anonim válasza:
Bulgakovba sok magyar jár :) Ott nézz körül.
16/16 anonim válasza:
Ó én is Erdélyből jöttem de csak megszületésem erejéig éltem ott, azaz így két éves koromig. Ismerkedés. Hobby-t meg olyat kell keresni ahol sok lány van (esetleg bejön a lányoknak), de mégse gáz hogy fiúként csinálod. Am meg ha mondjuk járnál egyetemre ez könnyebb lenne, nem tudom, hogy vagy ezzel. De az igaz hogy egy komoly lánnyal hosszú ideig kell ismerkedni, és nem mutathatod ki semmilyen formában már a legelején hogy "kellesz nekem" mert az eléggé megrémít egy komoly lányt. Azzal csak azt éred el hogy távolabb kerültök. De beszélj mindenféléről ami érdekel, és érdeklődj afelől ami őt érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!