Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak már bejött, hogy úgy keltse föl valaki
érdeklődését, hogy féltékennyé tette?
9., ez teljesen igaz!! Belőlem is totál fordított érzéseket vált ki, átmegyek "akkor b*szódjon meg"-be.
2022. jún. 7. 17:39
Hát ha a párom így taktikázott volna az ismerkedésünk alatt, hogy másokkal is flörtölget, s látszólagos vetélytársakat állít előttem a kegyeiért, akkor hagytam is volna a francba az egészet. Ilyen nem történt, ő engem akart, én meg őt, összejöttünk. Imádjuk egymás társaságát, nagyon sok közös gondolatunk van. Cicaharc, sértődés, feszültség, gátlás nincs köztünk, s a lehetőségekhez mérten igyekszünk minél több időt együtt tölteni.
2022. jún. 7. 17:53
9 vagyok. Képzeld még el azt a helyzetet, hogy összeházasodsz valakivel, akivel úgy indult a kapcsolatod, hogy féltékenyitetted és ennek ellenére összejöttetek. Előbb-utóbb borulna a bili és évekig kapnád a fejedre az ivet mocskos veszekedések formájában, hogy hogy képzelted, hogy lelkileg kiboritod.
2022. jún. 7. 17:58
Nem szokott működni, mint írták kontraproduktív.
Miért nem vele flörtölsz?
2022. jún. 7. 17:58
15/33 A kérdező kommentje:
#10: Úgy jutott eszembe, hogy más nem igazán működött. Próbáltam kedves, megnyerő, nyitott lenni, egyértelmű jeleket küldve, de nem vezetett sikerre. Ezért gondoltam, hogy már úgyis mindegy alapon ez is lehet egy lehetőség. Rosszabb nem lenne tőle.
#14: Ha ez működött volna, akkor nem tettem volna a kérdést :) Próbáltam vele flörtölni, de nem mutatkozott nyitottnak a dologra. Ettől függetlenül biztos forrásból tudom, hogy bejövök neki, valami mégis visszatartja.
Akkor esetleg kérdezd meg tőle. Legegyszerűbb őszintének lenni, nem taktikázni.
Belőlem is ellenkező hatást vált ki egyébként. Ha valaki tetszik, de mással flörtöl, akkor hagyom a francba, hisz legyen azzal, akivel szeretne, ne kényszerből velem.
2022. jún. 7. 18:38
Milyen kapcsolatban álltok? Munkatársak vagytok, vagy csak szimpla ismerősök?
2022. jún. 7. 18:54
18/33 A kérdező kommentje:
#17: Csak szimpla ismerősök, néha találkozgatunk, de lehetne ezt is gyakrabban.
Ennek semmi értelme. Mégis, hogy kelthetnéd fel valaki érdeklődését úgy, hogy féltékennyé teszed? Féltékeny csak az lehet, aki már érdeklődik irántad. Akinek nem tetszel, az féltékeny sem lesz rád, bármit csinálsz!
2022. jún. 7. 19:14
20/33 A kérdező kommentje:
#19: Az alapfeltevés az, hogy tetszem neki, viszont valami miatt nem akar velem lenni mégsem. Tudom ez most egy ilyen vágyálomnak hangzik, én is ezt mondanám, életemben nem tapasztaltam még ilyet. Az a gyanúm, hogy egy picit megijedt a helyzettől, szeretném ezt lazábbra venni, de nem tudom, hogy hogyan csináljam jól.
További kérdések: