Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak már bejött, hogy úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak már bejött, hogy úgy keltse föl valaki érdeklődését, hogy féltékennyé tette?

Figyelt kérdés
Működhet ez a stratégia, vagy hülyeség? Nem nagy dolgokra kell gondolni, csak hogy pl társaságban flörtölgetni mással, mesélni másról, ilyesmik. Persze ennek csak akkor van értelme, ha a valódi kiszemelted nem mutat kellő érdeklődést. Ilyen esetben viszont működhet, ha egyébként bejövök neki?

2022. jún. 7. 16:52
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez teljes hülyeség. Ez a fajta játszmázás a tini kategóriába való.
2022. jún. 7. 16:54
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerekes
2022. jún. 7. 16:55
 3/33 A kérdező kommentje:
#2: Lehet, hogy gyerekes, de attól még működhet, nem? :)
2022. jún. 7. 16:59
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Esetleg tini korban, éretlen, és nem túl okos egyéneknél.

2022. jún. 7. 17:03
 5/33 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az ilyenre tudod, mi szokott lenni a reakcióm?

Az, hogy akkor legyen mással, ha arra vágyik.

Hagyjuk már a sok idióta "harcolásról" szóló ideológiát! A párkapcsolat nem erről kéne, hogy szóljon, hanem egymás kölcsönös megbecsüléséről. A másik fél döntését meg tiszteletben tartom. Miért? 1. Mert alapvető egy kapcsolatban. 2. Mert ha mást akar, akkor én nem leszek a "ha ló nincs, jó a szamár is" felállásban a szamár. 3. Ha meg csak kamuzik, akkor azért, mert egy kapcsolatot nem hiszem, hogy érdemes lenne hazugságra építeni. Az ilyen játszmázás meg nettó hazugság. 4. Aki meg csak akkor figyel fel rád, ha épp más felé kacsintgatsz... hadd ne mondjam, éretlen, és komoly kapcsolatra alkalmatlan egyén. Az ilyen fog elsőként lelépni, ha már amúgy biztos lenne a dolog.

Volt már rá több példa is, hogy emiatt visszakoztam egy kapcsolatból. Egyszer sem bántam meg.

2022. jún. 7. 17:07
 6/33 A kérdező kommentje:

#5: Nem vágyom másra, ez nem is arról szólna, pusztán csak egy lehetséges figyelemfelkeltés.

"Aki meg csak akkor figyel fel rád, ha épp más felé kacsintgatsz... hadd ne mondjam, éretlen, és komoly kapcsolatra alkalmatlan egyén."

Ebben lehet valami, szerintem se jó ha már ilyesmihez kell folyamodni. De van az a lelkiállapot, amikor az ember már mindent kipróbál, még a hülyeséget is :) Jelenleg nem vagyok ebben a helyzetben, de éreztem már nem egyszer rosszul magamat mások miatt.

2022. jún. 7. 17:12
 7/33 harebell ***** válasza:
100%
A helyzet az, hogy bizonyos embereknél ez működhet, viszont azok az emberek jellemzően pont nem olyanok, akik alkalmasak egy egészséges és kiegyensúlyozott, játszmáktól mentes kapcsolatra. Szóval ha valakit csak így tudsz megfogni, az jó eséllyel semmi jóra nem vezet.
2022. jún. 7. 17:17
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha már vergődni kell valaki figyelméért, akkor nyugodtan adja másnak. :)
2022. jún. 7. 17:34
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Úristen.... ! Volt anno valaki, mindenki mondta a baráti körben is, hogy hatalmas szerelem lehetne, ha együtt lennénk. Tudod, hogy min romlott el már a kezdetekkor ? Hogy ugyanezt csinálta velem, féltékenyitett. Évekig forogtam utána azon, hogy én nem kellettem mégse vagy direkt játszmázott. Az lett az eredménye hogy egy életre megutáltam, nem lett belőle semmi és később több ilyen szitut vonzottam be. Komolyan azt gondolja valaki, hogy ha mutogatja a kiszemeltjének, hogy mással milyen jól érzi magát, attól lesznek majd belé szerelmesek ? Attól fog megutálni és el fognak múlni még a meglébvő érzései is.
2022. jún. 7. 17:36
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
9) vagyok. e ha már leirtad ezt ide , kérdező. Megkérdezhetem, hogy hogy jutott ez a stratégia az eszedbe és miért gondolod, hogy célravezető lesz ? Igy megérthetném az én sztorimban is a másik hülyeségeit.
2022. jún. 7. 17:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!