Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk tisztában vannak vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tisztában vannak vele, hogyha tetszenek egymásnak/szerelmesek valakibe/elkezdenek ismerkedni..stb. és utána összejönnek másokkal, akkor az előző csaj egy életre letesz majd róluk és utálni fogja ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 14:21
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, h msára vágyott, csak hagyta hogy pár lány flörtöljön vele.Senki nem feküdt le senkivel egyébként.
2022. jún. 1. 05:52
 22/27 anonim ***** válasza:
58%
Kevered a fellangolast a szerelemmel. A fellangolas kulso alapu, felszines, a szerelem belso alapu mely. A villamcsapasaid azok olyan messze vannak a szerelemtol, hogy csak na.
2022. jún. 1. 13:56
 23/27 A kérdező kommentje:

Tessék ?

Ezt kikérem magamnak, már elnézést. Csak tisztában vagyok vele, hogy mit éreztem. Ki mnodta, hogy külső alapján ment a dolog ? Egy szóval nem irtam iylet és nem is fedi a valóságot.

A villámcsapásaim olyan közel vannak a szerelemhez, hogy csak na.

De már megint a tipikus gyakoris kötekedésnél tartunk, hogy egy vadidegen ember mondja meg a másiknak, hogy mit érez és mit gondol.

2022. jún. 1. 14:02
 24/27 A kérdező kommentje:
Soha nem volt olyan kiszemeltem, akivel csak külső alapján ment minden.
2022. jún. 1. 14:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Masok is ezt irtak, csak viragnyelven. Amikor tipikus gyakorisozol, akkor vedd mar eszre wazeg, hogy segiteni jottunk a valaszokkal. Tipikus kerdezo, aki megkapja a valaszokat, amik igencsak egyiranyba mutatnak, hogy felhaborodik, bizonygatja az igazat, ahelyett, hogy elgondolkodna azon, hogy talan megse neki van igaza. Helyette meg a hulyek magabiztossagaval, szembemegy mindenkivel. Banom is en, hogy mit fogsz fel a valaszokbol. Ha nem tudod ertelmezni, abbol neked lesz tovabbra is problemad, nem nekem. Ha nem erted miert mukodik igy a vilag, akkor utana ne allj elo azzal, hogy megis tudod es neked van igazad. Mert ez dedos. Inkabb ulj le es gondolkodj, probald elovenni az empatiadat, hogy nem csak az a vilag letezik, amit te erzel, gondolsz, tapasztalsz, hanem az is, amit masok ereznek, gondolnak tapasztalnak. Beloled ez hianyzik, ezert nem ertesz masokat.
2022. jún. 1. 14:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Hagyd, számára csak az egója létezik.
2022. jún. 1. 14:34
 27/27 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, hogy ti ketten utolsók miről beszéltek, én eleve nem is irtam le a saját életemre vonatkoztatott sztorit , de mivel az egyik kommentelő rákérdezett, mondtam róla pár mondatot. Az eredeti kérdés viszont nem ez volt.

Hogy miből gonodljátok, hogy én nem tudom az enyémmel elelnkező véleményt elfogadni, azt nem tudom, mert simán el tudom fogadni, ha látok benne rációt. Ebben, hogy szinte rám tukmálja valaki mommentben, hogy márpedig én vagyok a hüyle meg keverem a fellángolást a szerelemmel, én csak a külső alapján lobbanok érzelemre, meg a szzex is szóba jött és miegymás , én ezeken csak ledöbbenni tudok . Pár mnodatot irtam vonakodva a sztorimról és már kaptam is az ellenvéleményeket a semmire, egyáltalán nem érzem validnak és nme is értem, hogy hámozták ki páran abból a pár mondatból. Mindegy is.

Az eredeti kérdés eleve nem ez volt, de fentebb el lehet olvasni.

2022. jún. 1. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!