Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk tisztában vannak vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tisztában vannak vele, hogyha tetszenek egymásnak/szerelmesek valakibe/elkezdenek ismerkedni..stb. és utána összejönnek másokkal, akkor az előző csaj egy életre letesz majd róluk és utálni fogja ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 14:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én jó ideig küzdöttem egy ilyen jégkirálynőért (pont én neveztem el így), aztán bejelentettem neki hogy van már párom, ő is vérig volt sértve úgy gondolom és tudom hogy soha nem lesz köztünk így már semmi, de egy nő sem teheti tönkre az ember életét. Azóta neki is lett párja, mindketten boldogak vagyunk szerintem. Tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg utál engem, de legbelül hiányzom neki, megérzés.

Ugyanúgy ahogy te kérdező, te is érzel még valamit a fickó iránt, különben már nem érdekelne, a kérdést se irtad volna ki.

2022. máj. 31. 18:36
 12/27 A kérdező kommentje:
Az ,h küzdöttél érte, mit jelent ?
2022. máj. 31. 18:38
 13/27 anonim ***** válasza:
Bonyolult, hosszú sztori és mai napig nem értem én se igazán mi volt köztünk. Igazából én sose ütöttem meg szerintem az ő mércéjét, ami depresszívé tett engem, tönkre tette a viszonyunkat a megkeseredettségem. Aztán nagyon sokáig próbáltam vele kibékülni (mindig olyan jeleket adott amit úgy értelmeztem hogy lehetséges, valszeg félreértettem) végül összeszedtem magam, beletörődtem hogy nekem vele nem megy és megismertem jobban egy másik leányzót.
2022. máj. 31. 18:58
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát a te sztorid?
2022. máj. 31. 19:37
 15/27 anonim ***** válasza:

Persze, hiszen egy másik utat választ, s ezzel lemond az egyikről. De amíg nem írod le, pontosan hogyan volt, addig nem tudjuk megmondani, szerintünk kinek van igaza. :)

Szerintem ha csak ismerkedtetek, azaz volt mondjuk 1-2 beszélgetős randi vagy még az se, az nem kötelezi semmire a másikat. Részéről vagy negtuditt valamit, ami nem tetszett vagy csak nem érezte, amit te. Vagy elutasításnak fogta fel a félénkségedet (nem arra értem, hogy gyorsan szexelj, hanem hogy beszélj, legyél nyitott, érdeklődő, kérdezz, keresd...). Dehát senki nem gondolatolvasó. Olyan fiút kell keresni, akivel majd jól tudsz, mersz kommunikálni és nem értitek félre egymást. Valószínűleg egyébként te sem lehettél még szerelmes, csak beleképzeltél valakit, hisz ikyenkor túl sokat még nem tudni a másikról. Tehát ha csak ennyi volt vagy még ennyi se, csak elhúzódó flörtölés-kezdemény, amiből randi sem lett, akkor érthető, hogy nem várt rád vagy nem is tudta, hogy várnia kellene.

2022. máj. 31. 20:44
 16/27 A kérdező kommentje:
Az a bajm utolsó, hogy egy ideális világban igazad is lenne, de az emberek ettől sokkal kodependensebbek. Hozzám jött már oda hajléktalan srác rossz fogazattal , h leszek-e a barátnője. Ez volt az első kérdése. Nyilván mert magányos. Vagy egy 40 közeli ismerősnek egyéjszakás kalandja volt egy ivászat után egy 20 éves bájgúnárral és szerelmes lett belé, a pasi meg nem kért belőle tovább.. egy szex és szerelmes a nő. Érted... Az emberek ki vannak éhezve a szeretetre, nagyon sokan bele tudnak szerelmesedni turbó sebességgel másokba. És őszintén szólva én azt tapasztalom, ez nem egy belevetitős képzelgés, megfognak dolgok a másik emberben, amik valósak. Legalábbis én mindig hirtelen lettem szerelmes pedig alig tudtam bármit a pasikról és az eddigi pasik is ,akikkel dolgom volt,kb. 2 találka után belezúgtak az eddigi párjaikba...és hosszú kapcsolatokról beszélek. Az elején eldől minden és lehet, hogy nem ismered még az illetőt, de meglátod benne azokat a dolgokat, amik különlegessé teszik. Ez maga a szerelem. Nem kell a szerelemhez 30 randin át ismerkedni , hogy lexikális tudásod legyen az illető egész életéről.Én inkább azokat nem értem, akik szerint csak hosszú idő után lehet szerelmesnek lenni.A szerelem egy villámcsapás.
2022. máj. 31. 22:29
 17/27 anonim ***** válasza:
Írd már le a te sztoridat is.
2022. máj. 31. 22:38
 18/27 A kérdező kommentje:

Hát, nem szeretném leirni, egyrészt nem is tudom kimondani, másrészt rettentő hosszú lenne. Úgy gondolom életem szerelme volt és azt gondoltam, ez kölcsönös... na ebbe feketitettek bele a kalandjai. Nagyon furcsa dolgai voltak. 3 olyan élethelyzetbe is kerültem vele , ami szerintem tökre filmbeillő , romantikus és utána képes volt összekavarni 3 lánnyal is magát, akiknek megtetszett. Nem igazán nyugtat meg a gondolat, hogy a lányok akartak tőle velamit, mert számomra összeférhetetlen a szerelemmel, hogy két vasat tartsak a túzben vagy ha rám mászik valaki, annak engedjek.

De lehet, hogy a kaamszfiúk lelkébe ez belefér. Szerintem egyébként nagyon szép pár lettünk volna, de tényleg.

2022. máj. 31. 22:44
 19/27 anonim ***** válasza:
58%
Amikor hirtelen szerelmes lesz valaki, hogy egy randi után már igen mondana meg azért fekszik le a másikkal, hogy megtartsa, az ja pont nem arról szokott szólni, hogy a másikba szerelmes, hanem amit beleképzel. Ezzel a fiúval hogyan lettél volna szép pár, ha ő másra vágyik és elítéled, hogy több vasat tart a tűzben? Valaki mással lettél volna szép pár, akivé nem tudod őt átváltoztatni, hiába toporzékolsz.
2022. jún. 1. 05:37
 20/27 A kérdező kommentje:
Én ilyet sehol nem mnodtam, h egy randi után lettem szerelmes. Igen, a szerelemben benne van a beleképzelés is, csak nem úgy, ahogy te irod.
2022. jún. 1. 05:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!