Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme egy kövér nőcinek csak arcod képet feltolni Tinderre?
Ismertem olyan kövér nőt, akinek kb. hetente más szexpartnere volt. És a pasik bele is zúgtak, biztos tudott valamit, de az biztos, hogy neki nem volt önbizalom hiánya.
Egyébként én még a korai internet idején ismertem meg a férjem, még fotót sem nagyon rakott fel magáról senki, gondolhatod akkor milyen zsákbamacska volt!
A férjem első jelöltje 55 kg-snak hazudta magát, és 90 kg volt. Azt mondta, hogy amikor bement a cukrászdába, ahol találkoztak, két széken ült a csaj! Sokkoló látvány volt. A végén megkérdezte a lány, hogy akar-e még vele találkozni, ő meg mondta, hogy nem. Erre jött a sértődött válasz, hogy ugye az a gond, hogy kövér vagyok. Erre már ő is gondolta, ne már még neki kelljen szégyenkezni, és ezt mondta:
-Ne haragudj, de a bemutatkozásod alapján másra számítottam. Miért nem voltál őszinte?
-Ha leírom hány kiló vagyok, senki nem akar velem találkozni.
Nem értette, akkor most így jobb? Volt egy elrontott randi, feszengve, amikor alig várták, hogy vége legyen, és imádkoztak, hogy nehogy valami ismerős betévedjen, mert tiszta ciki az egész!
Most azért az arc alapján mégis jobban tudsz szűrni. Egy 90 kg-s lánynak az arca is tokás.
Teljes alakos képet is tettem fel annó a tinderre, mielőtt meguntam a komplett online társkeresést. Kiírtam a paramétereimet is, mégis volt olyan férfi, aki úgy írt rám, hogy az adatlapján ott volt, hogy a vékony nők a zsánerei. Odaírtam neki, hogy nézze már meg az egész alakos képeimet, mert az egy dolog hogy fel tudok úgy öltözni, hogy kb. 10 kilót letagadhatnék és homokóra alkatom van, de velem nem érdemes találkoznia, mert mint látszik, nem vagyok vékony és a találkozóig sem leszek.
Úgyhogy semmi értelme nincs csak arcképet feltenni. Addig nem is beszélnék meg találkozót, míg nem küld egy filter nélküli friss egészalakos képet. Egyébként 74 kilósan én sem vagyok tokás és még 90 kilóval is szép arcom volt. Pont 51 kilósan nézett ki nagyon gázul az arcom, mert be volt esve, mint egy anorexiásnak. Ja és 160 centis vagyok, tehát ez a viszonyítás alapja.
Tény, hogy teltebb nőként nekem is az izmosabb (nálam kategóriákkal felettem lévő) férfiak tetszenek, de pont ezért is adtam fel az egészet.
Szóval a kérdésre a rövid válaszom: semmi értelme. 40N
Durva, hogy még a negyvenes nők is ennyire a külsőre hajtanak rá.
Hol vannak azok az emberek akik azt hazudozták, hogy a nők 30 felett már leállnak a bétákkal is mert nem férnek már Chadhez?
Hát szemmel láthatóan inkább nem randiznak, max egy-két kaland jópasival, de külsőből még túlsulyosan sem hajlandók alább hagyni!
Beteg egy világot élünk. Kellett liberalizmus, feminizmus meg lótök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!