Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számít 25 évesen olyan jó pasinak, aki mellett lehet tervezni?
Te most összemosol 3 dolgot. Az, hogy 'jó pasi', nem a külseje alapján mondják?
Az, hogy mire tudja vinni az meg a szakmai tudása, élelmessege, fejlődőképessege alapján határozható meg.
És az, hogy milyen egzisztenciával rendelkezik ennyi idősen meg attól függ, hogy mit örökölt és a szülei mivel tudják támogatni.
Illetve szerintem az egész képletből kimaradt - szerintem a legfontosabb, hogy ki milyen ember. Én legalábbis elsősorban ezt nézném, és utána jönne a többi.
Szóval szerintem gondold ezt át, hogy mit is akarsz kérdezni.
AZ ÉN SZEMEMBEN (és hangsúlyozom, hogy ez csupán az én meglátásom, de ettől még mindenki úgy érezhet a téma kapcsán ahogy akar) 25 éves kor fölött olyan férfit tudok komolyan elképzelni, aki:
- nem klasszikus bulikba jár, hanem már jobban kielégíti igényeit a kis baráti összeülések, társasestek, kertiparty.
- vagy elvégzett már egy egyetemet, vagy már a vége felé jár / szakmája van és ebben jól érzi magát, nem feszélyezi a fizetése vagy képzettségi szintje
- komolyan lehet vele beszélgetni a családtervezésről, nem fog elbújni a függöny mögé mikor kiejtem a házasság szócskát.
- ha évek óta dolgozik akkor jelentős megtakarítása van, ebből is látni, hogy tud spórolni, nem én kell majd megtanítsam a pénzt kezelni.
- élt már külön a szüleitől
- az alapvető háztartási feladatokat el tudja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!