Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítottam egy nőt, mert nagyon alacsony az intelligenciája, akkor én most toxikus vagyok?
Internetről ismertem meg egy lányt 5 évvel ezelőtt, akkor még csak 21 éves volt.
Találkozgattam vele, de nem volt semmi akció, mivel az anyjáék eléggé fogták, meg feltűnően gyerekes volt a viselkedése, és lassú a logikai felfogása.
Viszont nagyok voltak a mellei és elég feltűnően nézett ki, mert kis-ázsiából költöztek ide.
Az évek során újra-újra indult a kommunikáció, aztán végülis 26 éves korára addig eszkalálódott a dolog, hogy kezdett neki problémás lenni, hogy még mindig szűz.
De ugyanakkor meg úgy képzelte el a dolgot, hogy majd jön a lovag és feleségül veszi és neki onnantól nem kell a gonosz kinti világgal harcolnia, mert a pasi majd megvédi és tenyerén hordozza, mint a mesében.
Ettől függetlenül én csak azt magyaráztam neki hogy nagyok a mellei és jó lenne ha a számba adná meg ilyesmik.
És végülis sok sok hónapig lógott a levegőben ez az egész dolog, de végülis átjött és leszopott és megdugtam a melleit.
Nem igérgettem neki semmit, ő mondta hogy neki ez teljesen rendben van.
Viszont utána meg elkezdett ordenáré módon fröcsögni hogy én mekkora sóher vagyok, hogy nem vettem neki virágot nőnapra.
Kicsit fordítva ült a lovon, ezért letiltottam.
Nyilvánvalóan ő a rászorulóbb, mivel éveken keresztül senki sem akarta megdugni vagy 5 percnél tovább tolerálni a viselkedését, és akkor még ő rugdos engem?
Persze elfogadom hogy én vagyok a toxikus disznó aki kihasználja a tapasztalatlan lányokat.
Ugyan én nem a #42 vagyok.
De nyilván nem lesz semmi, csak a kérdésednek semmi értelme, valószínűleg meg se történt, csak a képzeleted szüleménye.
Ha meg is történt, sem tudni, mit vársz ettől a kérdéstől.
Ahogy anonimban bizonygatod, te milyen intelligens vagy, pont olyan, mint a kicsit pocakos 130 kilós kérdező, aki màrpedig állítja, ő nem alkoholista napi pár üveg sörrel, ahhoz töményet kell inni.
A sztoriban nincs extra, bőven fér.
A kérdésnek nem látni az értelmét, a célját, a te célod, a reakcióid alapján semmit, hogy mi a szart vársz, ezért megkérdőjelezhető az egész.
Csak azt a fenenagy intelligenciádat ez meghaladja.
en vagyok a nagymellu lany anyukaja
kislanyom, ezutan nem mehetsz sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!