Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedül maradok életem végéig?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradok életem végéig? A depresszió szélén állok! PLS

Figyelt kérdés
21 éves egyetemista srác vagyok. 4 éve nincs barátnöm. Alapjában véve sem külsöleg sem belsöleg nincs velem probléma. De vmiért a kutya sem foglalkozik velem. Társasági ember vagyok, a baráti társaság közepe. Ami probléma lehet velem az az h lányokkal semmilyen szinten nem állok kapcsolatban. De kaput ma az tette be nálam amikor a ritka gusztustalan rocker szomszédom hazaállított egy csinos lánnyal.Azt tudom h a hiba bennem van.Nem akarok tovább egyedül maradni! Bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett.
2010. szept. 17. 20:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
22:59nek: Azt kell h mondjam h nagyon jol látod a dolgokat. Föleg a baráti társaságos részt. A lányok teljes egészében hi?nyoznak az életemböj. Max szia szia ennyi. És igen bepánikoltam. De nem hiszem h rossz helyen keresgélnék.nem akarok plazacicat de rondat sem.
2010. szept. 17. 23:42
 12/21 A kérdező kommentje:
23:37nek: akkor nem álltatom magam h érdemlek egy norm nöt. 1 2 dologb?l lehet látni h van pénzem de nem is akarom csak a pénzemért járjanak velem. nem szoktam kérkedni. 1 armani ?ráb?l is le lehet szürni h van lé. a jelek észrevételét meg fejlesztenén én de nem tudom.
2010. szept. 17. 23:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, héha vagyok is.

Amikor nagyon lesüllyedek, akkor egy nyers, bunkó paraszt vagyok és jobban felkeltem vele az érdeklődést.

Próbáld ki, szívd fel magad, igyál is és akkor csajozz.

2010. szept. 17. 23:58
 14/21 anonim ***** válasza:

23:51

"1 2 dologb?l lehet látni h van pénzem"

De lehet, hogy nem eléggé. Pl. akinek nincs sok pénze, az NEM könnyen látja, hogy kinek van, mert nem ismeri a márkákat stb.

"de nem is akarom csak a pénzemért járjanak velem."

Felmerül a kérdés, hogy akarod-e, hogy járjanak veled vagy sem. Az előbb még ott tartottunk, hogy nőt akarsz. Most éppen ott tartunk, hogy olyan nőt akarsz, aki nem a pénzedért jár veled.

Tehát azonosítottuk előbb, hogy mi az erősséged, ami miatt van esélyed nőt szerezni. Erre most elhatározod, hogy erről az előnyről lemondasz. Voltaképpen nőt akarsz, vagy csak szenvedni?

2010. szept. 18. 01:34
 15/21 anonim ***** válasza:
22eves egyetemista vagyok es velem is hasonlo a helyzet annyi kulomseggel ,hogy en meg a csokig sem jutottam egyszersem ..... ha osszeszamolnam tobb a nonemu "haverom" :P. csak az a baj ugy senki sem torodik velem ha meg tul ramenos lennek arra meg a baratsag megy ra :(
2010. szept. 18. 01:56
 16/21 anonim ***** válasza:

És mi lenne ha baráti társasággal mennétek csajozni?

-Sziasztok lányok...

Mert ez idáig ahogy olvasgattam a kommentekből,így tovább gondolkodsz rajta,mért így mért úgy..mért nem jön össze,

ami általában az eredeményezi,az ember még jobban félni kezd,és még nehezebb rászánnia magát hogy a vágya felé menjen.

Közben tök egyszerű az egész,csak odáig nehéz eljutni amíg megszólalsz,utána rájössz nem harapják le a füled :)

22:59-s voltam

2010. szept. 18. 10:01
 17/21 A kérdező kommentje:
22:59nek: A baráti társaságommal azért nem tudok csajozni menni mert minegyiknek van barátnöje. Persze mindig monják h ott az a lány menj oda hozzá dehát mit is monhatnék egy full ismeretlen lánynak? Erre1 hármas szabályom van: az adott lány vagy nem akar barátot v van barátjav nem tetszem neki. Nemhiszem h az Armani márkát pl ul nem ismerik. Köszi az eddigi válaszokat.
2010. szept. 18. 11:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Szinte tökéletes ugyanez a helyzet velem is...
2010. szept. 18. 14:46
 19/21 anonim ***** válasza:

nyugi.én velem is ez van.én is kiborulok mikor igénytelen sz@ralakoknak senkiházinak csaja van.nekem meg furcsálják hogy nincsen.ez az élet sajna.szép vagyok minden.minden srác felfigyel rám akárhol vagyok.mégis szerencsétlen vagyok a szerelemben.tök egyedül olyan mintha semmi lennék.gyere haljunk meg együtt:=(

23/l

2010. szept. 18. 15:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen szituációban,helyszínen vagy.

Ha csak sétálni mennétek a haverjaiddal,akár még barátnőik is mehetnének,ami mondjuk turista központ,vagy valami rendezvény..vagy amerre lehet kirándulni,szóval amerre sokan vannak.

Mert egy boltban elhiszem hogy nem akarsz oda menni..

vagy ahol nagyon átlátszó lenne a szándékod,de szerintem azzal sincs semmi baj.

Szóval pl. viszel egy fényképezőgépet,és amelyik lány tetszik oda mész megkéred fényképezzen már le titeket...

innen lehet játszogatni..jaj nem jó ez a kép csinálj még egyet :D A lényeg legyen humorod,és vedd lazán.

Vagy játszd el az angol turistát,hogy nem tudsz magyarul,és kérd meg vezessen egy kicsit,mutassa be mivan arra,így még meg is kérdezheted közben van-e barátja :D

ha van,akkor nem kell leleplezni magad. De a végén megszólalhatsz magyarul,hogy köszi az idegen vezetést,

adsz egy számot,hogy legközelebb is elérjelek,ha nem találok erre valamit?

Most ezek jutottak hirtelen eszembe,még ha hülye ötletek is.

De ne keseredj el :D fiatal vagy még,csak fogd fel kicsit játékosabban.

22:59-s voltam.

2010. szept. 18. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!