Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejönnék nektek? ;)
Van egy tetkó a hátamon "Volkswagen" válltól vállig + van fekete szemöldök piercingem :D
Ez nálatok kizáró ok lenne ha így meglátnátok a strandon ?:D
Ez önmagában semmit nem jelent.
Nekem sosem tetszett igazán a piercing.Unokabátyámnak volt a szemöldökébe,a szájába és a nyelvébe.Neki nagyon jól állt.
Osztálytársamnak is van a szája melett,neki szerintem nem áll jól:S
Szóval nagyban függ az egész alaktól,az arctól.
A tetkó...meg szerintem gáz.Mármint,hogy pont ilyen szöveg kellett rá.
15/L
Komolyan ilyen tetkód van?
Evvel az erővel batman jelét is a hátadra pingálhattad volna ,akkor is kiábrándító lenne..A piercing meg eleve nem szép sem nőnél sem férfinál..
Nekem nem jönnél be..
18/L
Gratulálok a tetoválásodmiatt. Jó gagyi.
Nálam nem kizáró ok egyébként egyik sem, de az ilyen műmájer "legyen tetkó és pirszing mert menő" embereket nem szeretem. A tetoválásnak jelentenie kellvalamit, szimbólum. Mint a piercingek. (én csak az utóbbiban bővelkedem).
igen, de még inkább taszító, hogy így írod fel a netre.... van egy szemöldökpiercingem, bejönnék neked? nekem meg van két mellem, bejönnék neked? :D:D:D Enyém sokkal jobb..:D:P
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!