Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy ferfival....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy ferfival. Nagyon nagyon jol alakult minden, csodas volt, a masodik feleben mar olelkeztunk es csokolozas - de ha a randin ilyen jol ment minden- akkor miert nem keres ??????

Figyelt kérdés

segitsegetek mert egyszeruen nem ertem…. De tenyleg mi van ilyenkor a ferfi fejeben????!!!

Nagyon sok temank van es lehetne is, eleg szeles az erdeklodesi korunk mindkettonknek es orakig beszelgettunk. Erzodott hogy lesz valami a levegoben a randin (puszik, olelesek, bujas, csokok . Mas nem.) Masnap jelentkezett hogy ez az este nem volt semmi.

Most igy mindent osszevetve, ha ennyire jol sikerult a randi, akkor miert nem keres ?;( nagyon megmozgatott es par nap csend utan en felkerestem ot, 2.5 orat chateltunk, nagyon erdekelnek a dolgai, es azt gondolom tok ertelmesen valaszolt, nem razott le. tudtommal kulfoldon van par hetre. Oke ….de attol meg meg lehet kerdezni a masiktol hogy mi van vele, legalabb par naponta….legalabbis en megtennem. De mar nem teszem mert az nyomulas es mint no, nem fogok futni utana. Ha pedig nem erdekeltem -akkor miert olelget szorosan, miert csokolt meg? Miert kell mondani hogy jok az eselyek arra hogy talalkozzunk meg?????

Ha talalkozok valakivel es nem akarok tole semmit akkor a randi utan elkoszonok es nem reagalok neki tobbet/tiltom blokkolom. Durva de legalabb egyertelmu.

Oszinten. Total nem ertem.

ha nem akar megbantani, vagyis megsem tetszem neki annyira. akkor nem tortentek volna meg azok a szep pillanatok sem. (Nem maszunk ra arra aki nem erdekel..) Megse erdeklem annyira??

Vagy csak szorakozott egy jot, aztan ennyi? :/

Oke tuti bennem van a hiba. eleg ritkan ismerkedek, keves szabadido es meg kevesebb szamomra vonzo ember miatt, szoval azt ereztem hogy szivesen latnam ot ujra. Epp elegge zavar a tudat hogy en kerestem fel ot par nap utan, mert gyanitom sosem keresett volna - azota sem teszi.

#randi #nemolyanbonyolultdologez
2022. máj. 14. 05:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez mar olyan mint egy allaskereses,komolyan?Mi az hogy mar ilyen osszevissza talalkozasok vannak?Hol a tisztelet?
2022. máj. 14. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
10. Mert azzal nem jött össze a dolog, nem kapta meg.
2022. máj. 15. 16:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Ezert beeri olyannal aki nem is tetszett annyira. Aha.

Na ezek utan meg en nem akarok ilyenben lenni...

2022. máj. 17. 03:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!