Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne? Félénk?
Van egy srác, akivel már kb 4szer találkoztam. Egy nagyon jó barátom nagyon jó barátja. Mióta megismertem, mindig érdeklődik irántam, kedves, szépen néz/mosolyog, és mindig megszeretne hívni valamire(amit általában nem engedek neki). Múltkor egy koncerten egyedül ültem egy padon, és vártam a barátaimat. Ő odajött hozzám, beszélgettünk, aztán hazafele kicsit lemaradtunk a többiektől. Én vártam hogy esetleg kezdeményezne valamit, megfogja a kezem, vagy megcsókol, de nem. Amikor elérkeztünk a házig, megálltunk, és csak néztük egymást. Kb. 2 percig tartott, azalatt csak annyit mondott, hogy reméli találkozunk még. És ennyi. 2 puszit kaptam búcsúzásnál. Se telefonszámot nem kért, se msn címet.. Már megbántam, hogy én se kértem tőle, de abban a helyzetben valahogy nem ment. Félénk tipus vagyok, sokat csalódtam már. De vajon ő is? Vagy mit szeretne? Van nála esélyem szerintetek? És ha igen mit tehetek? Várjam meg amíg keres?
Előre is köszönöm a válaszokat.
19/L
velem is volt már hasonló...hát én elb*sztam:D
te ne tedd..próbáld felvenni valahogy a kapcsolatot és kezdeményezz te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!